pieniä pilluja suomalainen pillu

Blondin teinin tiukka pillu saa kyytiä. Nuoren naisen pillu on tiukka ja märkä. Pieni hieroja on tiukka ja kuuma. Kaunis ja tiukka tyttä saa aamulla kyrpää. Hyvin pieni tyttö imee ja nussii. Teinitytön tiukka pillu on supermärkä. Pieni ja tiukka blondi saa sisään. Teini, tiukka tyttö vs iso kulli. Tiukka pillu saa monsterikyrpää syvälle sisään. Tiukka pillu saa kovaa munaa. Nuoren tytön pillu on tiukka ja märkä. Naisen pillu on tiukka ja märkä.

Nuoren tytön pillu on tiukka. Tiukka pillu saa spermat sisään. Tiukka pillu saa munaa sisään. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Heti perään todelliset tunteeni pääsivät kuitenkin pintaan ja minä, aikuinen iso mies, huomasin poskilleni valuvan kyyneleitä. Suoraan sanottuna vittuuntuneena päätin käydä käsiksi työasioihini ja valmistella kaiken seuraavaa aamua varten valmiiksi. Ajattelin, että onpahan sitten loppuilta aikaa istua vaikka hotellin baarissa hankkimassa kunnon krapulaa aamuksi, kun kerran matka muutenkin meni perseelleen.

Tunnin verran puuhasteltuani sain kaiken valmiiksi ja päätin mennä suihkuun. Riisuin vaatteeni sängylle ja menin pesuhuoneeseen. Varsin hulppeat pesutilat huoneessa olikin; ihan reilun kokoinen poreamme, erillinen suihkunurkkaus ja siisti, viimeistelty kylppäri muutenkin.

Onneksi firma sentään suostui aina maksamaan pikkuisen paremmat huoneet näille reissuille. Väänsin suihkun auki ja annoin höyryävän lämpimän veden huuhdella pois matkan pölyt ja liat. Olin jo huuhtelemassa itseäni lähteäkseni pois suihkusta, kun olin kuulevinani koputuksen huoneen ovelta.

Sammutin suihkun ja koppasin naulasta ison pehmeän, valkoisen pyyhkeen ja kietaisin sen ympärilleni. Vilkaisin hieman huurtuneeseen peiliin ohimennessäni ja sieltä katsoi tumma sänkitukkainen mies, ajelematon parin päivän parransänki leuassa ja vesipisarat rintakarvoissa kimallellen. Ei mikään kovin edustava näky, ajattelin naurahtaen, mutta toisaalta tukka ei ainakaan ollut sekaisin.

Menin ovelle vettä valuen ja avasin sen varovasti. En halunnut tempaista ovea auki kerralla ja säikäyttää toisella puolella todennäköisesti olevaa siivoojatyttöä tai -poikaa olemuksellani ja etenkin vaatetuksellani.

Ovenraosta ei näkynyt ketään. Avasin oven kokonaan auki, ja sen takaa astui eteeni mustiin housuihin ja avokauluksiseen toppiin pukeutunut Maria. Ilmeisesti ilmeessäni oli jotain koomista, sillä Maria räjähti nauramaan. Siirryin vain pois edestä päästääkseni tuon upean naisen sisään hotellihuoneeseeni. Hänen kävellessään ohitseni katseeni irtosi vihdoin noista kirkkaista hymyilevistä silmistä ja kiinnittyi alemmas.

Niin, huomasin topista uskomattoman kauniisti pullottavat kookkaat rinnat, jotka kerran olivat niin ihanasti painautuneet vasten rintakehääni hikisen ja kiihkeän yhteisen hetken jälkeen.

Olin täysin sanaton, eivätkä jalkanikaan tuntuneet liikkuvan lattiasta sitten millään. Maria hymyili keskellä huoneen lattiaa ja kysyi, suutunko yllätyksistä. Nyt pääsin liikkeelle ja menin hänen viereensä ajatellen halata häntä, mutta hän esti sen kädellään. En, en ainakaan tällaisista yllätyksistä, sain jotenkin sanottua. Kiltisti annoin Marian sitoa silmäni, mikä ei tuottanutkaan hankaluutta, sillä Maria oli iso tyttö, itseni pituinen.

Kuulin, kuinka farkkujeni vyö kolahti lattian laminaattipintaan, kun Maria heitti vaatteeni sängyltäni alas. Päättäväiset kädet ohjasivat minut sängyn reunalle istumaan ja työnsivät pehmeästi olkapäistä minut selälleni sängylle. Marian käsi tarttui vasempaan jalkaani, nosti sitä hieman, ja tunsin, kuinka nilkan ympärille kietoutui jotain.

Jalkani kiristyi ulospäin haralleen, ja hetken päästä sama toistui oikean jalan kohdalla. Makasin sängyllä jalat haralleen sidottuna.

Kuulin oikealta puoleltani rapinaa, ja osasin jo oikeastaan odottaa Marian tarttuvan oikeaan käteeni, kun hän otti sen ja sitoi kiinni sängynpäätyyn pääni yläpuolelle. Tunsin ihanan, miedon parfyymin tuoksun nenässäni ja jonkin pehmeän painautuvan vasten rintakehääni, kun Maria ilmeisesti kurottautui ylitseni sitomaan vasemman käteni.

Sydämeni hakkasi, tunsin veren alkavan pakkautua jalkoväliini. Samassa pehmeät, kosteat huulet painuivat huulilleni, vain hetkeksi. Sen jälkeen sain hellän suukon rahisevan karhealle poskelleni ja lopuksi tunsin pienen näykkäyksen korvalehdessäni. Kosteiden huulien kulku jatkui ihollani kaulalle, hartioille.

Tunsin käden pörröttävän rintakarvojani, ja kuuman hengityksen rintakehälläni. Jokin lämmin, pehmeä alkoi kosketella toista nänniäni, ilmeisesti kieli. Muutama hellä näykkäisy vahvisti oletukseni. Huulet jatkoivat kulkuaan vatsalleni, suukottelivat alavatsaani navan molemmin puolin. Jokainen kosketus tuntui lähettävän tuhansia kipinöitä niin ylöspäin kohti aivojani kuin alaspäin kohti… niin, tiedätte kyllä mitä. Tuo nimenomainen lihanpala jalkovälissäni alkoi olla melkolailla täynnä verta, pullistuneena kovaksi ja sykkiväksi.

Kaikki muu — äänet, tuoksut — tuntui hämärtyvän ympäriltäni. Oli vain nuo jumalaiset huulet ja kädet ja minun hermopäätteeni, jotka ottivat vastaan jokaisen ihanan hipaisun. Vihdoin tunsin hengityksen taas aivan nivustaipeessani, ja hellästi kielellään Maria otti suuhunsa toisen kivespussini. Hän imi sitä hellästi, hiveli kädellään alavatsassani navasta alaspäin olevaa karvoitusta, ja päästi sitten pallini suustaan — vain ottaakseen toisen samanlaisen hellään käsittelyynsä.

Kun pussit olivat saaneet oman osansa, tunsin pienen puhalluksen kulkevan pitkin kaluni vartta juuresta aivan nyt jo kokonaan paljastuneen terskan kärkeen asti. Tämä nainen todella osasi kiusata, ajattelin, mutta myöhemmin kävi ilmi, etten vielä tässä vaiheessa tiennyt kiusaamisesta yhtään mitään.

Ensimmäinen kosketus kaluuni iski kuin salama — kielenkärki hipaisi terskan päätä kerran, ja koko vartaloni nytkähti. Tämä toistui muutaman kerran, ja sitten kieli liukui terskan alapintaa myöten alaspäin, samalla kun pehmeät huulet tavoittivat kaluni pään. Koko ajan hellästi imien Maria upotti hitaasti ja koko ajan kielellään hivellen kaluni aivan juurta myöten kuumaan kosteaan suuhunsa. Yhtä hitaasti suu liikkui myös ylöspäin, ja liike loppui kielenkärjen nyt jo hieman kovempaan nuolaisuun aivan sykkivän kaluni kärkeen.

Maria alkoi nuolla kaluani tyvestä kärkeen päin pitkin vedoin liukastaen samalla sen vartta syljellään. Sitten pehmeä käsi tarttui hellästi liukkaan kaluni ympärille, ja alkoi hitaasti liikkua ylös ja alas.

Toinen käsi hiveli kiveksiäni. Kieli teki satunnaisia kuvioita terskaani kiertäen välillä koko terskan ympäri sen reunassa olevaa vakoa myöten. Kiemurtelin, voihkin — ja nautin. Välillä Maria otti koko vehkeen taas kokonaan suuhunsa, välillä nuoli sen vartta. Hetkeksikään kosketus ei irronnut, eikä liukastava sylki päässyt kuivumaan. Välillä tunsin Marian hampaiden hipaisevan herkkää terskan reunaa. Täristen aloin hiljalleen palata tähän todellisuuteen.

Tunsin vielä kiveksissäni heikkoa, ehkä vähän tuskaistakin sykähtelyä. Hikikarpalot olivat kihonneet ohimoilleni. Tunsin kuinka Maria nousi sängyltä, ja hetken kuului vain epämääräisiä kahisevia ääniä hänen touhutessaan jotain huoneessa. Sitten tunsin, kuinka hän lähestyi. Hän suorastaan hehkui lämpöä. Korvaani näykkäistiin taas hellästi, ja kirkas päivänvalo rävähti silmiini, kun Maria poisti siteen silmiltäni.

Silmiäni räpytellen yritin tottua kirkkaaseen valoon. Maria käveli viereltäni hiljalleen kohti sängyn jalkopäätä. Näky oli kaunis — uhkean muodokkaan vartalon verhona olivat vain mustat rintaliivit ja mustat hipsterit. Upeat pakarat tärähtelivät hieman peppuvakoon painuneissa pöksyissä hänen siirtyessään kohti sängyn jalkopäähän jostain syystä siirrettyä nojatuolia.

Hänen kääntyessään ympäri kasvot minuunpäin kiinnitin ensin huomiota kauniiseen, ehkä hieman kysyvään hymyyn. No, kiusataan nyt puolin ja toisin—yritin pitää naamani peruslukemilla ja olin täysin hiljaa.

Katseeni liukui alaspäin ja pysähtyi taas rintojen kohdalla. Vaikka en rintaliiviasioista muuta tiedä, kuin että ne kannattelevat muutamaa maailman kauneinta asiaa, niin päättelin, että niiden täytyi olla push-upit.

Muhkeat, kookkaat rinnat pursuivat liiveistä kuin tarjoutuen otettavaksi hellään käsittelyyn. Liivin toinen kuppi oli Marian touhutessa hieman painunut alaspäin, ja sen reunan alta pilkisti kiusaavan kiihottavasti pieni puolikuu ruskeaa nännipihaa. Marian naisellisen leveä lantio oli hieman kallellaan, ja hän työnsi peukalonsa pöksyjensä vyötärönauhan alle purren samalla kevyesti ylähuultaan.

Pöksyt laskeutuivat juuri sen verran, että hieman tummanruskeaa karvoitusta pilkisti niiden alta. Tuo nainen oli aivan käsittämättömän kaunis. Maria kääntyi selin minuunpäin ja kumartui kohti lattiaa. Sängyn reuna oli edessä, joten en voinut nähdä, mitä lattialla oli, mutta näin kyllä jotain muuta.

Maria olisi voinut tietysti kyykistyäkin, mutta luulen, ettei hän halunnut. Tuo jumalainen takamus tarjoutui nyt eteeni kuin veistos. Hipsterit painuivat hieman syvemmälle ihanien pakaroiden väliseen vakoon, ja pystyin näkemään Marian pehmeän hävyn pullotuksen hänen jalkovälissään, kun hän pyllisti suoraan kohti minua.

Kuvittelin nenääni tulevan sen uskomattoman tuoksun, ja muistelin, miltä oli tuntunut maistella Marian lemmenmettä tuolta kauniilta tarjottimelta. Olin yhä äärimmilleni kiihottunut, mutta miehen fysiologia antaa armoa penikselle sen verran, että se ei vielä juurikaan kovettunut. Täysin lepomittaansa se ei ollut palautunut levätessään vatsani päällä, ja jotenkin minusta tuntui, ettei se ihan pian palaisikaan. Maria nousi seisomaan, ja pyörähti istumaan tuoliin.

Kun katsoin häntä, tunsin ensimmäisen elonmerkin totaalisen hyväilyn jäljiltä pehmeässä kalussani. Maria istui punaisessa kangasnojatuolissa kasvoillaan vakava ilme, tumma hieman kihara tukka valtoimenaan olkapäillä. Kädessään hänellä oli ihonvärinen, peniksenmuotoinen vibraattori. Maria laski sauvan tuolin käsinojalle, ja alkoi hivellä itseään. Kauniit kädet aloittivat kaulalta liukuen alas olkapäille. Hitaasti Maria laski molemmat rintaliivien olkaimet alas olkavarsille. Sormenpäät siirtyivät hivellen rinnoille hyväillen molempia rintoja ensin liivien päältä.

Sitten ote muuttui hieman kovemmaksi ja Maria puristi mahtavat rintansa yhteen nostaen niitä samalla ylöspäin. Näin kuinka hänen sormensa levisivät hieman haralleen liivien päällä painuen sitten yhteen niin, että vain etu- ja keskisormien väliin jäi pieni rako, johon puristui rintaliivikangasta. Maria inahti ja värähti. Ilmeisesti sormien väliin jäivät siis myös herkulliset nännit. Kuin hidastettuna Maria käänsi toisen kätensä selän taakse ja avasi liivien hakaset auttaen toisella kädellä uskomattoman kauniit, isot ja pehmeät rinnat vapaaksi liivien kätköistä.

Liivit lensivät rintakehälleni, ja nenääni tuli hetkeksi Marian miedon parfyymin tuoksu. Rintojen hyväily jatkui silmieni edessä. Nyt vaan näin, että sormien väliin todellakin puristuivat mehevät, kookkaat nännit. Enää ei tarvinnut arvailla. Hitaasti Maria ujutti peukalonsa molemmin puolin lanteitaan hipstereidensä kuminauhan alle. Kun hän nosti hieman peppuaan riisuakseen pöksynsä, näin housujen alta paljastuvan kauniisti rajatun tumman karvoituksen, ja kun hän nosti jalkansa kohti kattoa pujotellakseen pöksyt kokonaan jalastaan, avautui minulle suora näkymä turpeaan kauniiseen häpyyn.

Häpyhuulet olivat tiukasti kiinni toisissaan, pulleat ja kutsuvat. Pöksyt lensivät myös kohti minua, ja ehdin toivoa niiden osuvan kasvoilleni, jotta voisin saada nenääni tuon kaunottaren tuoksun. Onneksi ne eivät ainakaan silmieni peitoksi kuitenkaan lentäneet, vaan jäivät karvaiselle rintakehälleni kymmenkunta senttiä leukani alapuolelle.

Juuri sellaiselle etäisyydelle, että tunsin nenässäni hienoisen naisen aromin, mutta en voinut olla varma, oliko se kuvittelua. Jalkovälissäni oli alkanut tapahtua — kaluni nytkähteli silloin tällöin, ja Maria katsoi sitä aina silloin hymyillen. Ensimmäisen kerran se yritti pystyyn, kun Maria yhtäkkiä levitti jalkansa levälleen tuolin käsinojille, otti vasemman nänninsä hellään käsittelyynsä ja painoi oikean kätensä kummulleen.

Sormet levällään hän liikutti kättä hitaasti häpyhuulien päällä, kunnes keskisormi taipui ja katosi turpeaan mättääseen. Maria voihkaisi hieman ääneen ja sulki silmänsä painaen samalla myös etusormen sisäänsä. Käsi liikkui muutaman minuutin jalkovälissä niin, että nuo kaksi sormea olivat näkymättömissä, ja peukalo pyöri aivan häpyhuulien liittymäkohdassa.

Ensimmäistä kertaa mieleni teki todella lopettaa tämä leikki, ja repiä itseni irti siteistä. Olisin siihen pystynyt, mutta oikeasti syvällä sisimmässäni en halunnut. Halusin nähdä, mitä vielä oli luvassa. Marian vetäessä sormensa pois sisältään ne kiiltelivät kosteina. Hän otti sauvan oikeaan käteensä, ja minuun katsoen nuolaisi sen terskanmuotoista päätä. Vasemman käden sormet levittivät pulleat häpyhuulet levälleen ja niiden välistä paljastui jotain kaunista, ruusunpunaista ja märkää.

Hitaasti, kuin varmistaen että näen kaiken, Maria vei sauvan pään häpyhuulien välissä pilkistävälle aukolle. Vasemman käden sormet hakeutuivat hieman ylemmäs löytäen ilmeisesti sieltä klitoriksen, joka puristui etu- ja keskisormen väliin.

Sauva painui milli milliltä ja sentti sentiltä syvemmälle Marian sisään pysähtyen niin, että sen terskaosa oli kokonaan sisällä. Nyt kaluni jo seisoi, kivikova se ei ollut, mutta kyllä sen olisi jo voinut tuon korvaavan lelun tilalle laittaa. Maria pyöritteli sauvaa aukkonsa suulla huokaillen ja voihkien välillä silmät kiinni, välillä suoraan minun silmiini katsoen. Vasemman käden sormet hieroivat klitorista ja sivelivät välillä häpyhuulien reunoja.

Sitten ne siirtyivät sauvan päässä olevalle säätimelle ja käänsivät sitä. Hienoinen surina liittyi meidän kahden raskaiden hengitysten sekaan. Maria painoi sauvaa yhä syvemmälle sisäänsä, kunnes se oli uponnut tuonne ihanaan herkkuun lähes kokonaan. Sauva oli melko paksu, ja näky oli samalla aikaa kiihottavan irstas ja kaunis. Turpeat häpyhuulet näyttivät imeytyvän kiinni sauvan varteen hänen alkaessaan vetää sitä taas ulospäin.

Hiljalleen hän kiihdytti tahtia, ja alkoi työntää myös lantiollaan vastaan. Hetkeksi Maria veti sauvansa pois sisältään. Märkä aukko jäi pariksi sekunniksi raolleen kuin kaivaten lisää ja äkkiä. Maria hiveli värisevällä lelullaan hetken klitoristaan, ja painoi sen sitten taas voimakkaalla liikkeellä ähkäisten sisäänsä.

Pian sauvan surinaa ei enää kuulunut lainkaan. Sen sijaan kuului kostea litinä muhkeiden, märkien häpyhuulien hankautuessa ihanasti vasten vibraattoria. Kaikkein voimakkaimmin alkoi kuulua Marian voihkinta, ja hänen vauhtinsa alkoi kiihtyä todella hurjaksi. Hän nosteli peppuaan tuolista ja heilutti lantiotaan niin, että koko vartalo heilui.

... Pehmeät rinnat painuivat ihanasti vasten rintakehääni. Halusin antaa hänelle kaiken hellyyteni. Myös seksuaalisen kiihottumisen aste vaikuttaa luonnollisesti suuntaan ja toiseen. Ketterästi mutta varovasti hän kääntyi ympäri kasvot minuun päin, ja näin että häntäkään ei palellut — muutama hikipisara valui sileää kaulaa pitkin rintojen väliseen vakoon. Maria peruutti päälleni knullkontakt seksiseuraa varkaus, ja hänen kätensä ilmestyi hänen jalkojensa välistä.

Pieniä pilluja suomalainen pillu

Söpö teini karvainen pillua | nämä videot ovat vintage seksiä vanhempasi katseli. naiset ovat karvaisia, seksi on luonnollinen, ja seksi on mahtavaa. vintage sex. Ei nyt kaikilla alle cm, tai yli cm ole tiukkaa/löysää pillua. Se vaihtelee yhtä paljon Kapeat nilkat, pienet kädet ja naisellinen pyöreys korreloi paremmin. 87% Teinihoro Suvi sormettaa pillua. Marella Inari saa anaaliseksiä 58 54% Laiton maahanmuuttaja suomalaisen tytön kimpussa. Jennin pillu tihkuu .

Online chat sexi suomi

Pieniä pilluja suomalainen pillu