Osallistumisen voi perua kuluitta Fokus-järjestelmämme kautta Mikäli osallistumista ei peruuteta ennen ensimmäistä istuntoa Ekonomi, Liikejohdon konsultti, Kukonaskel Oy. Lääkealan huippu­koulutuksia Osaaminen näkyväksi. Tarkista tiedot ja vahvista. Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt Apteekkarit ja apteekin esimiehet.

Apteekkari voi halutessaan ilmoittaa mukaan myös henkilökuntanasa edustajan itsensä lisäksi. Parantunut muutoshallinta näkyy positiivisesti sekä asiakaskokemuksessa, henkilöstön tyytyväisyydessä ja apteekkiin sitoutumisessa, että apteekin tuloksessa. FARMA FORUM FarmaForum on innovatiivinen ja innostava yhteistyöverkosto apteekkareille, jonka tarkoituksena on tarjota tukea johtamistyöhön ja tuottaa apteekeille uutta kilpailukykyä haastavassa liiketoimintaympäristössä.

Teemana apteekin muutoshallinta Apteekkien toimintaan kohdistuu koko ajan monenlaisia muutostarpeita, niin strategisia panostus- ja kehityskohteita, toimintaympäristön muutoksesta johtuvia kuin myös apteekin oman toiminnan kehityksen tuomia.

Istuntojen tarkempi ohjelma Istunto 1 Mistä muutoshallinnassa on kysymys? Keskustelu apteekin keskeisistä muutoshallinnan haasteista ennakkotehtävän pohjalta Muutoshallinnan esimerkki — Koivukylän apteekin reseptipalvelun kehittäminen Omien muutosesimerkkien esittely Istunto 2 Teoriaa , omat caset ja toimenpidesuunnitelman luonnostelua pe 5.

Eri viitekehysten esittely, keskustelu ja niiden heijastus omiin caseihin: Kommunikaatio, visio, tarinallistaminen, kokonaisuudesta ohjautuva muutosnäkemys Konfliktin ratkaisutekniikka ja muutosmatriisi-harjoitus Yksilökohtaiset muutosvalmiuksien ja johtamiskontekstien erot Oma case - Toimenpidesuunitelmaa omaan apteekkiin Istunto 3 Syventäminen to 8.

Oman casen toimintasuunnitelman kirkastus Istunto: Verkossa asioidessasi saat tuen nopeammin! Voit myös tulostaa etuushakemuslomakkeet netistä ja täyttää ne manuaalisesti. Voit laskea mahdollisuutesi saada Kelan maksamaa etuutta laskureiden avulla. Näihin et tarvitse pankkitunnuksia. Henkilökohtaista asiantuntijapalvelua varten varaa aika osoitteesta www. Asiointipisteessä on asiakaspalvelupääte, yleisö-net, jolla asiakas voi asioida sähköisesti.

Kansalaisneuvonnassa ei voi saada vireille viranomaisasioita — sen sijaan se opastaa viranomaisen luokse. Osastosihteeri Erja Karvinen erja. Yhteispalvelupiste on nyt Asiointipiste! Aukiolo arkisin klo , lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu.

...

Virkistysuimala Vesikko suljettu vuosihuollon ajan Rantakylän uimahalli suljettu vuosihuollon ajan Muut sisäliikuntapaikat vuorojen mukaan ja kuntosalit normaalisti. Opetus on tauolla Puhelimitse ja sähköpostitse tavoitettavissa: Rehtori Otto Korhonen Sopimus täytyy käydä allekirjoittamassa paikan päällä kyseisessä omatoimikirjastossa.

Omatoimipalvelut ovat maksuttomia ja toimivat kirjastokortilla. Joensuun pääkirjasto ma-pe 9—19 klo 9—11 itsepalveluaikaa, jolloin vain automaatit ovat käytössä la 10—16 asiakaspalvelu lukusali Vipusesta, 2.

Karsikon kirjasto Kirjasto on kesätauolla 2. Kiihtelysvaaran kirjasto ma 14—19 ti 8—15 ke, pe 10—15 to 14—19 Niinivaaran kirjasto Suljettu, kirjasto muuttaa uusiin tiloihin Nepenmäen koulun yhteyteen elokuussa.

Pyhäselän kirjasto ma 13—19 ti, ke 10—16 ke 13—19 pe 9—15 Aukioloajat voimassa Rantakylän kirjasto Aukiolot ajalle 2. Muina aikoina normaalit aukioloajat.

Yhteen ryhmään mahtuu 10 apteekkia ja apteekkari voi silloin halutessaan ilmoittaa mukaan myös yhden henkilökunnastaan lisäosallistujana. Apteekkien toimintaan kohdistuu koko ajan monenlaisia muutostarpeita, niin strategisia panostus- ja kehityskohteita, toimintaympäristön muutoksesta johtuvia kuin myös apteekin oman toiminnan kehityksen tuomia. Muutoksia on mahdollista viedä onnistuneesti läpi strukturoidusti, nopeammin ja laadukkaammin.

Muutosten kuormitusta on myös säädeltävä ja priorisoitava. Perehdymme tämänkertaisessa Farma Forumissa muutostarpeiden identifioinnin ja muutosten läpiviennin lainalaisuuksiin oman apteekin kontekstissa. Istunto 2 Teoriaa , omat caset ja toimenpidesuunnitelman luonnostelua pe 5. Lisätietoja koulutuksesta antaa Minna Svensk, minna. Hinta sisältää 4 Round Table -istuntoa ja oppimateriaalin. Ruokailu- ja tilakulut sekä ulkomaanmatkan kulut eivät kuulu koulutuksen hintaan.

Osallistumisen voi perua kuluitta Fokus-järjestelmämme kautta Mikäli osallistumista ei peruuteta ennen ensimmäistä istuntoa Ekonomi, Liikejohdon konsultti, Kukonaskel Oy. Lääkealan huippu­koulutuksia Osaaminen näkyväksi. Tarkista tiedot ja vahvista. Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt Apteekkarit ja apteekin esimiehet.

Siwa riihimäki aukioloajat forum

Siwa riihimäki aukioloajat forum

Keskustelu apteekin keskeisistä muutoshallinnan haasteista ennakkotehtävän pohjalta Muutoshallinnan esimerkki — Koivukylän apteekin reseptipalvelun kehittäminen Omien muutosesimerkkien esittely Istunto 2 Teoriaaomat caset ja toimenpidesuunnitelman luonnostelua pe 5. Palvelupiste Ruokailu- ja tilakulut sekä ulkomaanmatkan kulut eivät kuulu koulutuksen hintaan. Ilomantsin kunnan Asiointipiste sijaitsee kunnantalolla, osoitteessa Soihtulantie 7, heti pääovesta astuttaessa aulassa, 1. Karsikon kirjasto Kirjasto on kesätauolla 2. Teemana apteekin muutoshallinta Apteekkien toimintaan kohdistuu koko ajan monenlaisia muutostarpeita, niin strategisia panostus- ja kehityskohteita, toimintaympäristön muutoksesta johtuvia kuin myös apteekin oman toiminnan kehityksen tuomia.