.. Parantuminen edelleen kesken, mutta noin tusinan masturboinnin ja parin yhdynnän jälkeen voin sanoa, että tunto ja orgasmit ovat parempia kuin ikinä. Minulla on ollut frenulum breve ja frenulumissa on ollut haavauma useita kertoja, parantunut välillä ja auennut taas uudelleen. Onko tuon jänteen poikkinipsaisu enää virallinen operaatio nykyään? Nussi hellemmin ja käytä liukkaria, ettei tarvi valittaa repeämiä, ku ei se mikää asekova pitäskää olla. Frenulumin "liitoskohta" on turvonnut ja kova. Miesklinikka Asiantuntijat Kysy asiantuntijalta.

DRUZHBA VIIPURI KETONEN MYLLYRINNE LUOMUTEURASTAJA

Elikkä tässä nyt illalla, mun kiveksiin on alkanut sattumaan sietämättömäksi. Eivät ole punaiset, ei turvonnut. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Mieskunto frenulumin repeämä frenulumin repeämä kalevi Harrastin tyttöystäväni kanssa seksiä, jonka seurauksena esinahan jänne frenulum repesi. Onko syytä mennä polille ja hakea lähetys urologille, vai paraneeko vaiva itsestään?

Miehet Elikkä tässä nyt illalla, mun kiveksiin on alkanut sattumaan sietämättömäksi. Kyllähän nuo ajan kanssa korjaantuvat. Itse nuorena reväytin frenulumin parikin kertaa kun venyttelin esinahkaaani ja frenulumia suihkussa ollessani.

Ajan kanssa ne siitä sitten tasoittuivat ja hävisivät pois. Vastaa alkuperäiseen viestiin frenulumin repeämä Harrastin tyttöystäväni kanssa seksiä, jonka seurauksena esinahan jänne frenulum repesi.

Jänne arpeutuu itsekseenkin, mutta repeää tosin uudelleen aika helposti. Repeämä tai sen arpeutuma on helppo korjata pienellä polikliinisellä paikallispuudutuksessa tehtävällä korjausleikkauksella, Rönkä kirjoittaa. Suomessa Suomen Lääkäriliitto ja Lastensuojelun Keskusliitto ovat ottaneet kielteisen kannan uskonnollisin perustein tehtävään esinahan poistoon.

Se tarkoittaa käytännössä sitä, että ympärileikkauksia ei tehdä kuin lääketieteellisistä syistä. Yleensä ympärileikkaus tehdään fimoosista kärsiville. Rönkä kertoo miettineensä usein, ovatko uskonnollisista tai kulttuurillisista syistä tehtävät ympärileikkaukset oikeutettuja. Mutta nyt ajattelin laittaa mustaa valkoiselle tästäkin asiasta.

Minä olen sitä mieltä, että ympärileikkaus tulisi tehdä ainoastaan lääketieteellisin aihein, Rönkä kirjoittaa blogissaan. Plastiikkakirurgit ovat Röngän mukaan sitä mieltä, että esinahan turha leikkaaminen on täysin järjetöntä. Esinahka on hänen mukaansa erinomainen ihovarasto, jota voidaan käyttää ihonsiirroissa ja erilaisten kielekkeiden rakentamisessa.

Esinahka on niinkutsuttu siittimen esirippu - se suojaa elintä, mutta on myös tärkeä seksuaalisen nautinnon tuottaja. Siksipä siitä kannattaa pitää huolta. Ympärileikkaus Suomessa Suomen Lääkäriliitto ja Lastensuojelun Keskusliitto ovat ottaneet kielteisen kannan uskonnollisin perustein tehtävään esinahan poistoon.

Riitan blogi - Huoltamo. Esinahan ongelmia - Huoltamo. Seksiongelmat voivat olla varoitus sydänsairaudesta - Huoltamo. Riina Kairulahti, 45, pääsi eroon jatkuvista. Hankolainen Riina Kairulahti joutui syömään päivittäin särkylääkkeitä koviin kipuihinsa. Nyt hänen vointinsa on erittäin hyvä. Parkissa olleen rekan nuppi kärysi Helsingissä — pelastuslaitos sammutti. Tekoälyn vaikutuksia työelämään luotaava raportti julki.

Frenulumin repeämä seuralainen fi