Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ja minä tyhmä siivoan ammatikseni. Löysin vanhemman miehen täältä ja tavattiin muutama kerta. Mitään sponssia ei kuitenkaan ole näkynyt. Olisi pitänyt heti tehdä selkeä sopimus, mutta olin liian luottavainen miehen puheisiin.

Enää en aio kyseistä herraa tavata, koska nuoremmilta saa ilmaiseksi huomattavasti parempaa seksiä, josta itsekin nautin. Sponssisuhteessa voi mennä enemmän pelkästään miehen ehdoilla, mutta normaali seksissä homman pitää toimia molempiin suuntiin.

Setelit vaihtamaan omistajaa, sitä ennen ei vaatteet vähenee! Ei pidä olla liian kiltti ja luottavainen! Sitä paitsi se latistaa tunnelmaa kun joutuu miettimään saako korvaustaan vai ei. Sano papparaiselle, että nyt maksat edellisetkin kerrat tai uusia ei tule. Itse saan tyydytyksen seksistä turskieni kanssa, mutta en tunne pettymystä silloinkaan kun se tulee vain seteleiden muodossa ;.

Eikä ole jäänyt saamatta korvaukset. Olisko Satakunnan alueella naista joka kaipais pikkasen sponsia? Olette väärällä palstalla sopimassa treffejä. Täällä on vastailemassa väkeä, jonka tarkoituksena on tehdä kiusaa ja vedättää teitä. Sopikaa seuraava yhteydenotto prepaid puhelimen tekstareilla tms.

Tai hakekaa seuraa maksullisilta seuranhakupalstoilta. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kysymys täältä "sponssi"-seuraa etsiville Onko onnistanut? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Ainahan syy löydetään, kun tarpeeksi asiaa väännetään.

Niin kauan kuin on ns. Aina löytyy niitä naisia, jotka haluavat ansaita rahaa helpolla, mutta myöhemmin kuitenkin huomaavat että ei se kuitenkaan ollut helppoa rahaa. Syytä ei kuitankaan haluta ottaa itselle tästä, vaan halutaan syyllistää muita, sehän on aina helpompaa kuin myöntää ja kantaa omat virheensä. Vika on tosiaan miehessä, jos miehen itseluottamuksen puute tulee suhteen esteeksi. Itse suhtautuisin huomattavasti karsaammin uskottomaan henkilöön kuin seksialan ammattilaiseen mitä suhteen aloittamiseen tulee.

Pettäjä kun on jo vähintään kertaalleen pettäynt kumppaninsa. Menneisyydestään avoin prostituoitu on usein ollut se, jonka kanssa petetään mutta ei välttämättä koskaan itse pettäjä. Monet silti lähtevät uskottomien kimppaan ja jopa yrittävät näistä itselleen uutta puolisoa.

Sillä taudilla on valitettavasti tapana uusia lupauksista huolimatta eli et voi luottaa olevasi jotenkin erityinen: Ajattele niitä, jotka puhuvat työkavereistaan pahaa heidän selkänsä takana. Arvaat että kun itse poistut huoneesta niin päädyt vuorostaan puheenaiheeksi. Mitä raha-asioihin tulee niin niihin on helppo ratkaisu: Avoimet tilit ja yhteiset rahat. Jos elät kimpassa toisen ihmisen kanssa ja teillä on yhteinen talous niin tuskin jemmaatte toisiltanne talousasioitanne.

Aika vaikea kummankaan olisi selittää tyhjästä ilmaantuvaa ylimääräistä rahaa, joten tekosyyltä tuo kyllä kuullostaa. Jos tosiaan on liiankin avoin raha-asioiden suhteen niin tuollainen yhteistili ehkä käy, mutta itsenäiset aikuiset kyllä pärjäävät ilman todisteluakin jos luottoa toiseen on.

Ja vaikka se toinen nyt huoraisikin niin sitten on valinnut väärän ihmisen jos sellaisesta ei olla sovittu tai ainakin rehellisyyttä on vaadittu. Tuollainen kuulostaa melko kyttäämiseltä. Joo ei se siltikään vielä käsitä kaikkia naisia. On niitä kunnollisiakin naisia olemassa vaikka se nyt niin kaukaiselta sinulle kuulostaakin.

Ehkä huonot kokemukset ovat vieneet luottoasi ihmisiin tai sitten muiden ihmisten luotto ja puheet ovat vaikuttaneet sinun näkemyksiisi. Fiksu ihminenhän elää ja kokee ja vasta sen jälkeen tekee johtopäätöksensä ilman ympäristön vaikutuksia ja osaa nähdä asiat monelta eri kantilta.

Oletko muuten lukenut vastaavaa tutkimusta miesten osalta? Taitavat ihan samaan lukemiin yltää ellei jopa suurempiinkin. On niitä olemassa myös harkinnanvaraisia ihmisiä. Heidän ei tarvitse käydä pettämässä kun tietävät jo mitkä seuraukset sillä saattaa olla. Asioita voi miettiä perinpohjin ennen itse toteuttamista ja sellaista ominaisuutta kutsutaan harkintakyvyksi, joka monilta tuntuu ikävä kyllä puuttuvan.

Se on aina itse nähtävä ennen kuin voi oppia. Ei se ihmistuntemus kasva seksityössä sen paremmin kuin sellaisen kyvyn omaavalla ihmiselläkään. Pitää olla se jännämies. Kyllähän se kunnollinenkin nainen pettää osaa, eli siinä olen samaa mieltä erään kirjoittajan kanssa, että entinen prostioitu tietää, että onko se ruoho aidantakana vihreämpää. Jos tykkäät itse tehdä työtä ihmisten kanssa, ponnistelet mielelläsi fyysisesti eikä monimuotoinen seksi ole sinulle ongelma, niin miksei, saatat menestyä seksityössä.

Pelkkä rahanahneus ei riitä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Täälläkin eräs samaa harkitseva nuori nainen ; Jään mielenkiinnolla odottamaan vinkkejä miten olisi järkevintä saada toimintaa aluilleen sekä tosiaan niinkuin alkuperäinenkin kysyi eli tienaako hyvin ja onko mielekäs työ ja minkälaisia asiakkaat yleensä on? Aivan samaa olen harkinnut, opiskelu kun tuntuu olevan pirun kallista vaikka periaatteessa ilmaista.

Ainut vaan, että en luota vieraisiin ihmisiin, joten haluaisin kyllä olla varma että ko. En tiiä miks edes vaivaudun sanomaan, mutta en juokse baareissa enkä ostele muuta kuin välttämättömiä asioita. Joskus saatan hemmotella itseäni kahvilassa, mutta siihen se jääkin. Uusia vaatteita olen ostanut viimeksi ennen joulua.

Että vaikka miten säästäisi niin lähes kaikki rahat menee joka tapauksessa kirjoihin ja bussilippuun kun ei oo aikaa käydä töissä opiskelun ohella. Opintotukea saan sen kymmenen euroa, että se on enemmänkin valtion myöntämä kahviraha, ei sillä kovin pitkälle elellä.

Jos on mahdollista tienata tunnissa lähemmäs euroa vaan levittämällä jalkansa ja oottelemalla että se kuuluisa rasvamahainen, paskalta haiseva, keski-ikäinen ällötys on valmis niin tottakai käytän tilaisuuden hyväkseni. Sitä vartenhan ne ovat olemassa. Vanhempasi ja sukulaisesi ovat auttaneet myös varmasti. Ja jos nyt selität ettet myöhemmin halua maksaa lainaa niin paskapuhetta. Lainan maksuun saa nykyään lempeitä takaisinmaksu aikoja ja summat ja korot ovat kohtuullisia.

Mutta sinun valintasi oli tietysti päästä helpommalla. Opettaakohan tuollainen elämäntapa mitään? Maa on pullollaan kunnollisia opintotukea antavia miehiä. Ammattih…minen on eri asia kuin kohtuullisen opintotuen hankkiminen. Yksi tuttu mies on turvallisin ja luotettavin ratkaisu molemmille osapuolille. Luotettavuutta kaipaavan ei pidä myydä tuntemattomille? No eipä tässä ketään tuttujakaan oo kelle myydä. Että pitää vissiin mennä jonnekki kadunvarteen tai sit tosiaan pyöriä netissä ja oottaa että joku tulee ehdottelemaan.

Ja tämä ei ollu mikään vihje sitten. Eli et itsekkään pidä horoilua ihannoitavana touhuna. Kukapa muukaan sitä pitää, olla isomahaisten ukkomiesten jyystettävänä. Nehän kyllä kiimoissaan kehuu sinua sylki pärskyen, mutta aika pian huomaat että kehujen kohde vaihtuu joka viikko eli uusi horo jyystettävänä, mutta kehut pysyy samana.

Lehmän tasolle täytyy naisen laskeutua, jos pitää sellaista ihanana ja tavoiteltavana touhuna. Mutta toki on selvää, että ukkomiehet taputtaa riemusta ja kiimasta käsiään aina kun ilmestyy palstoille joku nuori ja tyhmä jyystettävä. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Lihomisen takia panot kotona kestävät 10 minuuttia hien ja paskanhajun kera, Lehmän tasolla olevilla tollanen ukkomies on tosiaankin ihanneasiakas, 10 minuuttia täydellä hintaa ja ulos.

Ja toki ne perskarvansa horoille mennessään pesevät. Jos ukkomiehet karsittaisiin horoilta, ei montaa asiakasta jäisi. Mitä siitä voidaan päätellä? Normaaliälyllä varustetut miehet kiertää kaukaa. Ihan oikeesti tule viiden vuoden päästä kertomaan onks horoilu vielä kivaa. Olet vain tyypilinen esimerkki tyhmästä tytöntylleröstä jolla ei älyn lahjat riitä muuhun horoiluun. Siihen hommaan ei tarvita älykkyyttä.

Lehmäksi ei paljon tarvita. Mutt hei tule ihan oikeesti viiden vuoden päästä kertomaan onks horoilu vielä ihanaa ja kannattiko jättää opiskelut kesken ja alkaa ukkomiesten lehmäksi. Se kun vaatii älyä ja pitkäjänteisyyttä.

Se tuli todistetuksi Miksi suotta eroamaan, sillä se mitä vaimo ei tiedä, se ei häntä satuta. Pitäähän nuoria naisia auttaa, koska he ovat niin suloisia. Ostan yhdelle "dom" -ikäiselle nuorelle naiselle, jonka luona käyn kahdesti viikossa naimassa, samanlaisia vaatteita kun minun omalla tyttärelläni on vaatekaapissaan.

Tämä nuori nainen pitää niistä paljon ja hän palkitsee minut aina välillä extraseksillä puoleen hintaan. Tämä asia selvä Siihen hommaan ei tarvita älykkyyttä Naimisiin menossa ei älykkyyttä tarvita, naiselle riittää, kun saa suhteen virallistettua, niin pian alkaa miehen omaisuuden kuppaaminen omaan haltuun. Se vasta onkin sitä todellista horoilua. Jos ukkomiehet ovat niin ällöttäviä, niin miksi he ovat ukkomiehiä? Miksi joku nainen haluaa olla naimisissa ällötyksen kanssa?

Eikö se ole käsittämättömämpää kuin ällötykselle antaminen rahasta? Tapasin silloin ihan mukavalla palveluasenteella liikkeellä olevan tytön, jolla laaja palveluvalikoima edulliseen 80 egen hintaan.

Sitä oli kyllä tehty, sillä hotlahuoneessa oli vahva hien ja paskan sekainen lemu. Ilmanvaihto ei ollut sillä tasolla kuin pitäisi. Kuvat ovat samasta tytöstä ja hyvin viimeisteltyjä. On oikeasti pulskempi kuin kuvasta näkyy. Kymppiä en todellakaan anna, jonnekin seiskan-kasin maastoon menee ja jää kauaksi top kympistä.

Jos taas ei saa kyrpää seisomaan kuin anorektikkojen kanssa, niin silloin ei kannata mennä. Mä ihmettelen miks joku lainaa mun tekstiä ilman mun lupaa ja lähdeviitettä. Se on tietääkseni tekijänoikeusrikos, josta saa aina vähintään sakkoa.

Ilmeisesti pitää tehdä ilmoitus poliisille. Aika erikoista porukkaa täällä, kannattais pitää fantasiat ja todellisuus erillään. Kelpaisikohan tälläinen hieman tuhtimpi nainen kenellekään ja paljokohan joku onnellinen maksaisi lystistä kanssani? Jos tarjoat suojaamatonta suuseksiä ja nuoletat läskit ukkomiehet maksaa mitä vaan. Voin vastata, hetken aikaa mietittyäni, vaikka pidän sinua pelkkänä PROVOna ja siksi, koska harvempi vuotias ajattelee ensimmäiseksi prostituution aluetta.

Ensimmäisenä on kuitenkin päämääränä oma kouluttautuminen. Toisaalta, et voi tietää sinun vanhempiesi varakkuutta. Vanhempasi voivat hyvin olla vain käytännöllisiä rahankäytössä. Ei se, että on rahaa enemmän, tarkoita sitä, että sitä levitetään ympäriinsä. Vain pers'aukiset tekee niin - hetkisen. Rahaa saadaan säästöön minimoimalla menokulut. Tietysti seksityöntekijät ansaitsevat enemmän kuin sinä nyt, mutta mikään raha ei ole ilmaista. Kukaan ei ole valmis antamaan rahaa ilman sinun vastapalvelusta ja uhrautumista.

Asiakkaat - no he ovat hyviä ja välillä ei niin hyviä. Mutta itsehän olet valmis siihen?

Prostituutio suomi seuranhakupalsta

Suurin osa työskentelee osa-aikaisesti ja osaamisen taso vaihtelee paljon. Näkyvin myyjäryhmä ovat Suomessa työskentelevät ammattilaiset, jotka saavat pääosan tuloistaan seksin myynnistä. Päätoimisia Suomessa asuvia seksin myyjiä on arvioitu olevan noin ja heistä yli puolet on suomalaisia.

He työskentelevät yleensä itsenäisesti, muodostavat verkostoja keskenään ja osa myös maksaa veroa oman toiminimen kautta. Suomessa vierailevat ammattilaiset kiertävät useimmiten myös muissa maissa ja heillä saattaa olla vakituinen työpaikka jossakin esimerkiksi Pietarin tai Tallinnan laittomista bordelleista.

Suomessa asuvat harrastelijat, joita arvioidaan olevan noin 3 , toimivat satunnaisesti seksinmyyjinä täydentäen näin tulojaan. Joillain on pieni määrä vakituisia asiakkaita. Pääsääntöisenä elantona on joko toinen ammatti tai tulonsiirrot ja seksityö pyritään yleensä pitämään mahdollisimman hyvin salassa selvennä.

Suomessa vierailevat harrastelijat tulevat lähinnä Virosta ja Venäjältä. He vierailevat maassa satunnaisesti tai säännöllisesti, toimien kotimaassaan yleensä jossakin muussa ammatissa. Venäjän ja Viron kohoava elintaso on toisaalta tehnyt tämän tyyppisestä seksin myynnistä vähemmän kannattavaa selvennä.

Seksinmyyjistä valtaosa on naisia. Nuorimmat Suomessa toimivat seksinmyyjät ovat aloittaneet alaikäisenä ja vanhimmat ovat yli vuotiaita, joskin yli puolet seksinmyyjistä on 25—vuotiaita. Koulutustaustaltaan seksinmyyjät eivät juuri poikkea muusta väestöstä: Yleisesti ottaen sekä koulutus- että aikaisempi työtausta vaihtelee suuresti. Yleisin syy seksin myymiseen on raha, mutta myös muun muassa seikkailunhalu, seksuaaliset mieltymykset ja itsenäisyyden halu ovat perusteita kokeilla prostituutiota.

Syntyään Venäjältä tai Virosta tulevat Suomessa vakituisesti asuvat seksinmyyjät ovat monesti menneet naimisiin ensin suomalaisen kanssa ja ryhtyneet seksinmyyjiksi vasta avioeron jälkeen. Useimmiten he työskentelevät yksin tai sattumalta muodostuneissa pienissä ryhmissä. Thaimaasta kotoisin olevat seksityöntekijät puolestaan muodostavat tiiviitä sosiaalisia verkostoja, jotka voivat perustua esimerkiksi sukuun tai kotikaupunkiin, ja joissa seksityö ei anna ihmiselle kielteistä leimaa.

Usein tuotoista suuri osa lähetetään kotimaahan ja säästetään. Suomessa ammattilaiset ja suuri osa harrastelijoista, kuten myös varsinkin vakinaiset asiakkaat noudattavat alan sisäisiä pelisääntöjä. Näitä ovat ainakin kaupan ehtojen sopiminen etukäteen, maksun suoritus etukäteen käteisellä ellei toisin sovita , kondomin käyttö ja molemminpuolinen vaitiolovelvollisuus.

Valtaosa prostituutiosta on klassista seksiä. Erityisesti thai-hierontapaikkoina esiintyvät laittomasti toimivat bordellit tarjoavat intiimi- eli sukupuolielinten hierontaa , jolla voidaan tarkoittaa joko vain asiakkaan tyydyttämistä käsin tai sen lisäksi hierontaa.

Seuralaispalvelut tarjoavat maksusta seuralaisia esimerkiksi edustustilaisuuksiin eikä niihin aina liity seksin myyntiä. Erikoispalveluja ovat muun muassa sadomasokistiset leikit, pukeutumisleikit ynnä muut fetissi palvelut, joihin yleensä liittyy hyvinkin voimakasta ammattimaisuutta. Suomessa seksinmyynnin markkinointi tapahtuu yleisesti lehti- ja netti-ilmoituksin, joissa ei kuitenkaan lain vuoksi suoraan voida sanoa mistä on kyse, vaan seuran kaupallisuus ilmaistaan erilaisin kiertoilmauksin.

Venäläisillä ja virolaisilla paritusverkoilla on omia puhelinpäivystäjiä, jotka toimivat myyjän ja asiakkaan välillä ohjaten asiakkaan oikeaan paikkaan ja ilmoittaen työntekijälle tulevasta asiakkaasta.

Puhelinpäivystäjä voi olla tarpeellinen kielimuurin vuoksi ja parituksessa se toisaalta säästää myyjän vaivaa, toisaalta parittaja voi tarkkailla myyjää tehokkaammin selvennä. Seksin myyntiä mainostetaan kaduilla ja ravintoloissa lähinnä Helsingissä , joskin sielläkin se on melko vähän käytetty mainontatapa.

Yleisimmin seksityö tapahtuu Suomessa asiakkaan tai seksinmyyjän kotona tai jommankumman vuokraamassa hotellihuoneessa. Parittajan välityksellä tapahtuva seksin myynti tapahtuu monesti parittajan hankkimassa vuokra-asunnossa. Hierontapaikkojen seksipalveluita, tyypillisesti asiakkaan käsillä tyydyttämistä, edeltää yleensä hieronta tai muu hoito, eikä seksiä virallisesti ole myytävänä.

Ammattilaisseksinmyyjillä on joskus myös oma työtila, studio. Vaikka seksinmyynti ei sinällään aiheuttaisi ongelmia selvennä , siihen liittyy kuitenkin työntekijöiden elämää hankaloittavia ilmiöitä, mikä johtuu seksityön antamasta leimasta. Tietyissä olosuhteissa seksin myynnin lieveilmiöitä ovat myös rikollisuus ja terveydelliset ongelmat. Seksinmyyjiä maailmanlaajuisesti pidetään , jossa prostituoituja pidetään jonkinlaisena yhteisön moraalia uhkaavana tekijänä.

Kielteisen leiman takia prostituoidun on usein vaikeaa kertoa työstään tai siinä kohtaamistaan vaikeista tilanteista läheisimmillekään ihmisilleen. Yksi suurimmista ellei suurin ongelma on kuitenkin se että monet ihmiset tuomitsevat huoraamisen ennakkoluulojensa takia. Pitää siis tehdä valinta avoimuuden ja salailun välillä. Avoin linja voi johtaa siihen että jotkut luotettavinakin pitämäsi ystävät katkaisevat välit kokonaan tai ottavat etäisyyttä, salailu taas on pidemmän päälle psyykkisesti hyvinkin rasittavaa.

Tietenkin jo on tarkoitus tehdä keikkaa vain satunnaisesti tai vähän aikaa asian pitäminen salassa voi toimiakin. Itse olen kertonut useille kavereille ja palaute on ollut vain positiivista ja välillä yllättävänkin kannustavaa. Tosin voi olla että miestä pidetään jonkinlaisena "sankarina" kun taas naisen vastaava toiminta tuomitaan tai sitä pidetään hyväksikäytön kohteena olemisena. Ja oma kaveripiirini on suurimmaksi osaksi muutenkin erittäin vapaamielistä, läheskään kaikille en silti kertoisi.

Provon edellisessä jo poistetussa versiossa oli ikä 17 - vuotta. Alaikäisenä seksin myyminen on todella inhottava temppu asiakkaille, jotka voivat saada seksirikoksesta 2 vuotta vankeutta. Minä voisin olla sun eka asiakas. En ole saanut seksiä vähään aikaan ja panettaa vaan niin kovasti et voisin siitä jopa maksaakkin. Olen mukava, terve, fiksu ja hyväkäytöksinen 34 v mies ja tulen selvinpäin tapamiseen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Tärkeetä tosiaan että on täys ikänen eli vähintää 18 mittarissa ja mielellää enemmän. Oon itte 19 v. En aio jatkaa tätä hommaa kuin enintään opiskeluajan. Kannattaa myös olla tarkkana asiakkaiden kanssa, että luotettavia turvallisia miehiä. Vaikka kuinka lopettaisit hommat, et pääse siittä ikinä eroon.

Luotettavan ja rehellisen miehien löytäminen voi tulla hankalaksi. MIeti sitä ihan ensimmäisenä. Ja salailla ei kannata asiaa, kaiken kun on tapana jossain vaiheessa tulla selville. Olen samaa mieltä ettei kannata salailla taustaansa jos seksin myymisen jälkeen alkaa rakentamaan parisuhdetta. Salailu on psyykkisesti erittäin rasittavaa. Kerroin vähän aikaa sitten yhdelle ystävälle jonka olen tuntenut kymmenen vuoden ajan ja palaute oli taas positiivista.

Ilmeisesti oma kaveriporukka on sen verran valistunutta että asian paljastaminen tuoden omat motiivit ja arvot esiin ei aiheuta torjuntareaktioita. Toisaalta miehenä minua kohdellaan ehkä toisin kuin samaa tekevää naista; Liian helposti nainen määritellään huoraksi mutta minut nähdään jonkinlaisena sankarina Itse en voisi kuvitella seurustelusuhdetta perinteisessä mielessä samaan aikaan kun jatkan maksullisten palvelujen myymistä.

Vaikka olisin lopettanutkin pitäisi asiasta varmaan kertoa. Jos tämä olisi este suhteelle ei kyseessä olisi todennäköisesti muutenkaan minulle sopiva seurustelukumppani.

Itse en voisi kuvitella alkavani seurustelemaan naisen kanssa jolla on ollut enemmän aikaa muna suussa kuin lusikka En pystyisi luottamaan siihen että olisi lopettanut tai ei myisi välillä vieläkin.

Luottamuspulan sijaan taidat kuvailla itseluottamuspulaa. Et luottaisi siihen, että sinä riittäisit tuolle naiselle. Pelkäisit että kokenut nainen vertailisi sinua asiakkaisiinsa ja toteaisi tarvitsevansa lisää seksiä joltakulta muulta. Yksi iso ero on 5. Vanhalla ilotyöllä ei ole mitään kynnystä harrastaa seksiä ventovieraan kanssa rahasta, kun rahantarve yllättää. Tavisnainen sentään miettii useamman kerran ennen kun siihen lähtee.

Kaikista naisista noin joka toinen tai joka kolmas on jossakin vaiheessa elämäänsä uskoton puolisolleen. Se on moneen kertaan tutkittu juttu. Monelle seksissä vieraan kanssa on uutuudenviehätystä eli ruoho on aidan takana vihreämpää. Seksialalla ollut tietää tasan tarkkaan mikä väristä se ruoho missäkin on eli yksi kiusaus vähemmän.

Yksi iso ero on 6. Ei vanha ilotyttö seksi takia vieraisiin lähde, mutta rahan takia seksiin lähtemiselle kynnys on ihan olematon. Siinä se ero, minkä kanssa ex-ilotytön itselleen naiseksi ottavan miehen täytyy jaksaa elää. Eihän vika voi olla naisessa jos haluaa munaa ja pettää menemään, vaan vika on tällöinkin miehessä joka ei ole huomioinut tarpeeksi tai antanut ainakaan seksiä tarpeeksi.

Huoraksi alkaminenkin voidaan aina kääntää miehen syyksi, sillä jos miehet eivät maksaisi seksistä, niin ei olisi huoriakaan. Ainahan syy löydetään, kun tarpeeksi asiaa väännetään. Niin kauan kuin on ns. Aina löytyy niitä naisia, jotka haluavat ansaita rahaa helpolla, mutta myöhemmin kuitenkin huomaavat että ei se kuitenkaan ollut helppoa rahaa.

Syytä ei kuitankaan haluta ottaa itselle tästä, vaan halutaan syyllistää muita, sehän on aina helpompaa kuin myöntää ja kantaa omat virheensä. Vika on tosiaan miehessä, jos miehen itseluottamuksen puute tulee suhteen esteeksi. Itse suhtautuisin huomattavasti karsaammin uskottomaan henkilöön kuin seksialan ammattilaiseen mitä suhteen aloittamiseen tulee.

Pettäjä kun on jo vähintään kertaalleen pettäynt kumppaninsa. Menneisyydestään avoin prostituoitu on usein ollut se, jonka kanssa petetään mutta ei välttämättä koskaan itse pettäjä. Monet silti lähtevät uskottomien kimppaan ja jopa yrittävät näistä itselleen uutta puolisoa. Sillä taudilla on valitettavasti tapana uusia lupauksista huolimatta eli et voi luottaa olevasi jotenkin erityinen: Ajattele niitä, jotka puhuvat työkavereistaan pahaa heidän selkänsä takana. Arvaat että kun itse poistut huoneesta niin päädyt vuorostaan puheenaiheeksi.

Mitä raha-asioihin tulee niin niihin on helppo ratkaisu: Avoimet tilit ja yhteiset rahat. Jos elät kimpassa toisen ihmisen kanssa ja teillä on yhteinen talous niin tuskin jemmaatte toisiltanne talousasioitanne. Aika vaikea kummankaan olisi selittää tyhjästä ilmaantuvaa ylimääräistä rahaa, joten tekosyyltä tuo kyllä kuullostaa.

Jos tosiaan on liiankin avoin raha-asioiden suhteen niin tuollainen yhteistili ehkä käy, mutta itsenäiset aikuiset kyllä pärjäävät ilman todisteluakin jos luottoa toiseen on. Ja vaikka se toinen nyt huoraisikin niin sitten on valinnut väärän ihmisen jos sellaisesta ei olla sovittu tai ainakin rehellisyyttä on vaadittu.

Tuollainen kuulostaa melko kyttäämiseltä. Joo ei se siltikään vielä käsitä kaikkia naisia. On niitä kunnollisiakin naisia olemassa vaikka se nyt niin kaukaiselta sinulle kuulostaakin.

Ehkä huonot kokemukset ovat vieneet luottoasi ihmisiin tai sitten muiden ihmisten luotto ja puheet ovat vaikuttaneet sinun näkemyksiisi. Fiksu ihminenhän elää ja kokee ja vasta sen jälkeen tekee johtopäätöksensä ilman ympäristön vaikutuksia ja osaa nähdä asiat monelta eri kantilta. Oletko muuten lukenut vastaavaa tutkimusta miesten osalta? Taitavat ihan samaan lukemiin yltää ellei jopa suurempiinkin.

On niitä olemassa myös harkinnanvaraisia ihmisiä. Heidän ei tarvitse käydä pettämässä kun tietävät jo mitkä seuraukset sillä saattaa olla. Asioita voi miettiä perinpohjin ennen itse toteuttamista ja sellaista ominaisuutta kutsutaan harkintakyvyksi, joka monilta tuntuu ikävä kyllä puuttuvan. Se on aina itse nähtävä ennen kuin voi oppia.

Ei se ihmistuntemus kasva seksityössä sen paremmin kuin sellaisen kyvyn omaavalla ihmiselläkään. Pitää olla se jännämies. Kyllähän se kunnollinenkin nainen pettää osaa, eli siinä olen samaa mieltä erään kirjoittajan kanssa, että entinen prostioitu tietää, että onko se ruoho aidantakana vihreämpää. Jos tykkäät itse tehdä työtä ihmisten kanssa, ponnistelet mielelläsi fyysisesti eikä monimuotoinen seksi ole sinulle ongelma, niin miksei, saatat menestyä seksityössä.

Pelkkä rahanahneus ei riitä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Täälläkin eräs samaa harkitseva nuori nainen ; Jään mielenkiinnolla odottamaan vinkkejä miten olisi järkevintä saada toimintaa aluilleen sekä tosiaan niinkuin alkuperäinenkin kysyi eli tienaako hyvin ja onko mielekäs työ ja minkälaisia asiakkaat yleensä on?

Aivan samaa olen harkinnut, opiskelu kun tuntuu olevan pirun kallista vaikka periaatteessa ilmaista. Ainut vaan, että en luota vieraisiin ihmisiin, joten haluaisin kyllä olla varma että ko.

En tiiä miks edes vaivaudun sanomaan, mutta en juokse baareissa enkä ostele muuta kuin välttämättömiä asioita. Joskus saatan hemmotella itseäni kahvilassa, mutta siihen se jääkin.

Uusia vaatteita olen ostanut viimeksi ennen joulua. Että vaikka miten säästäisi niin lähes kaikki rahat menee joka tapauksessa kirjoihin ja bussilippuun kun ei oo aikaa käydä töissä opiskelun ohella. Opintotukea saan sen kymmenen euroa, että se on enemmänkin valtion myöntämä kahviraha, ei sillä kovin pitkälle elellä.

Jos on mahdollista tienata tunnissa lähemmäs euroa vaan levittämällä jalkansa ja oottelemalla että se kuuluisa rasvamahainen, paskalta haiseva, keski-ikäinen ällötys on valmis niin tottakai käytän tilaisuuden hyväkseni. Sitä vartenhan ne ovat olemassa. Vanhempasi ja sukulaisesi ovat auttaneet myös varmasti.

Ja jos nyt selität ettet myöhemmin halua maksaa lainaa niin paskapuhetta. Lainan maksuun saa nykyään lempeitä takaisinmaksu aikoja ja summat ja korot ovat kohtuullisia. Mutta sinun valintasi oli tietysti päästä helpommalla. Opettaakohan tuollainen elämäntapa mitään? Maa on pullollaan kunnollisia opintotukea antavia miehiä. Ammattih…minen on eri asia kuin kohtuullisen opintotuen hankkiminen. Yksi tuttu mies on turvallisin ja luotettavin ratkaisu molemmille osapuolille.

Luotettavuutta kaipaavan ei pidä myydä tuntemattomille? No eipä tässä ketään tuttujakaan oo kelle myydä. Että pitää vissiin mennä jonnekki kadunvarteen tai sit tosiaan pyöriä netissä ja oottaa että joku tulee ehdottelemaan. Ja tämä ei ollu mikään vihje sitten. Eli et itsekkään pidä horoilua ihannoitavana touhuna. Kukapa muukaan sitä pitää, olla isomahaisten ukkomiesten jyystettävänä.

Nehän kyllä kiimoissaan kehuu sinua sylki pärskyen, mutta aika pian huomaat että kehujen kohde vaihtuu joka viikko eli uusi horo jyystettävänä, mutta kehut pysyy samana. Lehmän tasolle täytyy naisen laskeutua, jos pitää sellaista ihanana ja tavoiteltavana touhuna. Mutta toki on selvää, että ukkomiehet taputtaa riemusta ja kiimasta käsiään aina kun ilmestyy palstoille joku nuori ja tyhmä jyystettävä.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Lihomisen takia panot kotona kestävät 10 minuuttia hien ja paskanhajun kera, Lehmän tasolla olevilla tollanen ukkomies on tosiaankin ihanneasiakas, 10 minuuttia täydellä hintaa ja ulos. Ja toki ne perskarvansa horoille mennessään pesevät.

Suomessa prostituutio eli seksin myynti, sekä sen ostaminen on laillista. Seksin ostaminen on kuitenkin kiellettyä parittajan avulla toimivalta seksinmyyjältä tai. maaliskuu Pääsääntöisesti seksin osto on Suomessa sallittua tietyin poikkeuksin. Seuranhakupalstat reagoivat ilmoituksiin välttääkseen joutumasta. 4. elokuu Prostituutiota säätelevä laki on Suomessa puolivillainen ja sekava, mutta yökerhossa, internetin seuranhakupalstalla ja hierontapaikassa.

Prostituutio suomi seuranhakupalsta