vittumainen black

Eikä siihe kuole vaik vähä nieliskii. Eno on outo muutenkin, mutta kerran se käveli vaan meille ovesta sisään kun pari kaveria istu meiän pihalla ja olin ite jossain muualla just käymässä.

Ei sanonu mitään kenellekään, kävi vaan sisällä ja tuli takasin. Mun edesmennyt vaari isän isä oli hauska tyyppi: Teki aina jotain ihme ääniä ja sit saatto mennä jonnekin puun taakse piiloon ja sieltä möristä: D Tykkäs muutenki kujeilla ja sit aina hihitteli toisten reagtioille: D Vaarilla oli aina kaikenlaista tavaraa taskut täynnä.

Kerran oltiin mun tädin mökillä, täti tarjos vieraille konjakkia, jolloin vaari heti kaivo povitaskustaan lasin sitä varten: D Äidin äiti on muuten tosi kiva, mut ärsyttävä kyylämummo.

Ei mitään meiän perheeseen liittyvää, vaan aina ku mennään mummille kylään sen on ihan pakko kertoo mitä naapurustossa on tapahtunut, vaikka ei voi vähempi kiinnostaa. Sit jos esim minä selitän yleisesti jotain juttua nii mummi voi ihan helposti keskeyttää mut puhumalla mun päälle suurinpiirtein jostain sen naapurin nivelrikosta -. Äitini siskon mies teki mulle lapsena aina sitä että kun se halas mua, niin se raapi poskeansa mun poskeen jossa oli aina kauhean terävä sänki. En ymmärrä miten terävä sänki sillä pystyi olemaan!

Siinä sitten samanaikaisesti kiljuin, nauroin ja rimpuilin. Mies ei ollut millään tapaa pervo eikä inhottava siis, oli hauska mies ja on edelleen vaikka ei tuota poskenparrallaraaputtamista enää ole yli 10 vuoteen tehtykään: Sit mun isomummo oli kunnon rautamummo: Sit senkin jälkee se on monet kerrat ollu vaanimassa meijän ikkunoiden takana joittenki papereiden kans, joita äiti ei haluu allekirjottaa.

Serkullani noin 25v on kaks lasta kahden eri miehen kanssa, ja kukaan muu ei edes tiedä ketkä on näiden lapsien isät: D eikä välttämättä tiedä lapsetkaan.. Serkkuni, hänen kaksi lasta ja tämä kyseinen mies muuttivat juuri suomeen serkkuni äidin luokse eli tätini luokse.. Ja mitä tää mies vastasi, hän sanoi "Voi olla, että joku päivä kun tuut kotiin niin ei oo sulla enää koiraa" Siinä vaiheessa mun täti kyllä suuttui ja sanoi tälle miehelle, että jos ei kelpaa niin ei tarvitse asua hänen kanssaan!

Tän lisäks tällä miehellä oli joku pakkomielle kommentoida koko ajan tätini ruuanlaittoa ja siivoamista ja sitä, että heillä on talossa myös kaksi kissaa.. Eihän kauaan kulunut, kun mies lähti takasin kotimaahan ja serkku perässä.

Lapset hän jätti suomeen.. Katotaan vaan miten tässä käy: DD Mun mielestä menee kyllä aikalailla yli, että tullaan jonkun toisen kämppään asumaan ja sitten kehdataan uhkailla koiran hävittämisellä Joku sukulainen ei voinut juoda vieraille keittämäänsä kahvia vaan lämmitti eilispäiväistä itselleen. Mun yks sukulainen jonka kanssa vähän kaikki on riidoissa ei sanonu mulle papan hautajaisissa mitään muuta kun vaan haukku mun kenkiä: D sano kyllä, että tulee lähiaikoina takasin, mutta ei oo ainakaan vielä näkynyt eikä kuulunut mitään.

Niin ja tämän serkun ja serkun miehen lisäksi, setäni hankki tässä puoli vuotta sitten noin 25v naisen. Ja setäni EI ole mikään kovin komea nuori, tai rikas vanhus, vaan kyseessä on reilusti yli 50v ja ei rikas mies, joka ajaa työkseen rekkaa.. Oli siis ollut entisen vaimonsa kanssa naimisissa yli 20 vuotta tietääkseni ja päätti sitten hankkia venäläisen vaalean nuoren naisen.. Näiden lisäksi kummisetäni vaimo on mitä ärsyttävin kusipää!

Ei ymmärrä minkäänlaista vitsiä, ja tuntuu että se vihaa meiän perhettä.. Esimerkki tästä ettei hän ymmärrä vitsejä: Leikin siinä koiran kanssa samalla kun kisu oli takanani. Tottakai huomasin tän kissan ja varoinkin sitä!

Nurmikko oli märkää ja liukastuin siinä sitten vähän väliä samalla kun leikin pentukoiran kanssa.. Ei varmaan oo noin vaikeeta pysyä pystyssä!! Kuten biisilistasta voitte lukea, on faneille kerätty melkoinen määrä herkkunamia. Varsinkin Stargazer soi levyversiotaan jylhemmin. Myös muutamat treenikämppäjammailut ovat jännittävää seurattavaa. Pakettiin on fanien iloksi laitettu myös julistetta, kopiota vanhasta kiertuejulkaisusta ja jonkinlaista Rainbow-historiikkia.

Noin 60 euron hankintahintakin on varsin maltillinen ottaen huomioon, että tavaraa levyillä on yhteensä kuusi tuntia. Blackmorea on kosiskeltu vuosien varrella tekemään vielä jotain Rainbow- nimen alla, mutta jotenkin irralliseksi jäänyt, vuoden Stranger In Us All, taitaa vahvoista viimeaikaisista huhuista huolimatta olla Blackmoren viimeinen hard rock-tuotos.

Muutenpa sanottava, että nuoruuden "maailman paras bändi ja kitaristi", ja voisin olla samaa mieltä vielä nykyään. Vasta viikonloppuna soi On Stage LP. Levyt on ja tietoa on, asia korjataan a. Sivusto on kaikille lukijoille ilmainen. Pyrimme tarjoamaan myös mainoksissa mahdollisimman paljon sisältöä tukevaa materiaalia. Voit rekisteröityä omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit kommentoida artikkeleita. Rekisteröitymällä vakuutat olevasi täysi-ikäinen ja otat täyden vastuun sivustolle tuottamastasi materiaalista.

Suomeksi sanottuna käyttäydyt fiksusti. Kaikki tällä sivustolla oleva materiaali on suojattu tekijänoikeuksin ja sen käyttö ilman kirjallista lupaa on kielletty.

Halutessasi käyttää artikkelia tai sen osaa esimerkiksi mainonnassa ja markkinoinnissa, ota rohkeasti yhteyttä. Sivuja käyttäessään käyttäjä hyväksyy tämän tosiasian. Pidätämme oikeuden muokata sivustoa ja sen sisältöä tarpeidemme mukaan.

..

Vittumainen black

Eikä tämä tarkoita että kaikesta tulisi olla samaa mieltä. Tämä on kaikissa piireissä tuttua touhua. Eihän kauaan kulunut, kun mies lähti takasin kotimaahan ja serkku perässä. Tolla menolla kaadut meiän rakkaan Artun kissan nimi päälle ja tapat sen!! Ehkä tuosta pitäisi vaan muokata oma versio Poika panee äitiään prostituutio kokemuksia kesäkuu ”Lainsäädäntö muuttaa festivaalit vittumaiseksi suorittamiseksi” – Black metal - muusikon näkökanta. Ongelma on kuitenkin siinä, Hagström puolestaan sanoo Black Doorissa kun kaikki peliaika menee niiden vittumaisten kämmenien perässä juoksemiseen. ”Black metal on mun henki ja elämä. Kaikki hommat, mitä teen, liittyvät siihen. Se on vähän kuin vittumainen sukupuolitauti: ei lähde millään pois. Mutta jännä.

Vittumainen black