...

Vaimo aasiasta tallinnanmatkat

Vaimo aasiasta tallinnanmatkat

Tallinnalle symbolisen goottikirkon torniin kiipeäminen on rankkaa, mutta palkitsevaa. Torni on joskus ollut maailman korkein rakennus. Toompean linna vartioi kaupunkia jyrkänteen reunalta. Se on aina ollut Viron alueen hallitsijan valtaistuin. Tallinnan vanhankaupungin kupeessa sijaitseva vapaudenaukio on virolaisille symbolisesti merkittävä paikka.

Sitä hallitsee kirkkaankeltainen, uusgoottilainen Johanneksen kirkko. Nykyään se toimii Viron taidemuseon ulkomaisen taiteen museona. Lentosatamassa sijaitsee yksi Pohjois-Euroopan hienoimmista merimuseoista. Se pitää sisällään mereen, merenkulkuun ja merisodankäyntiin liittyvää esineistöä ja näyttelyitä. Tallinnan merimuseo on mieleenpainuva elämys koko perheelle. Tutustu tarkemmin Tallinnan merimuseoon ja varaa museoliput valmiiksi Tallinnan matkavarauksesi yhteydessä Ikaalisten Matkatoimistosta.

Kysy lippuja Energian oivalluskeskukseen Ikaalisten matkatoimistosta Tallinnan hotellimatkavarauksen yhteydessä. Tallinnan luvulla rakennettu metriä korkea TV-torni on Viron korkein rakennus. TV-tornissa kävijät aloittavat vierailunsa tornista kertovalla 3D-elokuvalla, jonka jälkeen voi tutustua tornin historiasta kertovaan interaktiiviseen näyttelyyn.

Tornissa on myös näköalatasanne ja kahvila metrin korkeudessa. Voit ostaa lippuja TV-torniin jo valmiiksi Tallinnan hotellimatkavarauksesi yhteydessä. Tutustu myös TV-Tornin reunallakävelyyn. Tallinnan eläintarha sijaitsee vastapäätä Rocca al mare kauppakeskusta osoitteessa Paldiski mnt Eläintarhalle pääsee helposti omalla autolla, taksilla sekä myös julkisella liikenteellä. Tallinnan eläintarha avattiin , kun Helsingissä maailmanmestareiksi päässyt Viron ammuntajoukkue toi Argentiina-pokaalin lisäksi Suomesta mukanaan lahjaksi saadun ilveksen poikasen Ilun.

Nykyiselle sijainnilleen eläintarha siirtyi vuonna Vuosien kuluessa on eläintarhassa avattu askel askeleelta uusia tiloja. Esimerkiksi tropiikkitalo avattiin , Sisä-Aasian alue , amurinleopardin ja leijonien aitaukset , kenguruaitaukset Vuonna valmistuivat eläintarhan ympäristökeskus sekä lasten eläintarha.

Tallinnan eläintarhassa asustelee noin 10 eläintä ja yli lajia. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Näin yksinkertaista se on;. Älä nyt vaan ala sanoon et toivelistalla olisi ykkösenä veli venäläinen, musta mies tai arabi, buahahhahahah Kysy nyt vaikka ukoltas mitä mieltä ne on niitä tummemista pigmenteistä.

Sepitit sinä sitten suomimieskatkeruudessasi mitä tahansa muuta. Sitävastoin valkoisten naisten numero yksi ei ole ainakaan aasialainen mies, jos nimittäin uskoo tutkimuksia. Kohta aasialaisen mies Joka tapauksessa Suomessa asuvilla aasialaisilla on aika vähän valittavana Suomessa asuvia oman maansa kansalaisia ja vielä vähemmän latinoita. Kyllä ne kovasti on kiinnostuneita valkoisesta miehestä, koska minullekin tulee deittailusivustoilla flirttejä itseäni n. Tosin olen ikäisekseni paljon nuoremman näköinen ja komea.

Joten eiköhän kohta joku kolmekymppinen taikku, tai filipiina kuljeskele kainalossani, kunhan lopullinen läpimurto tapahtuu. Mutta joo, ymmärrän mitä haet takaa. Sinusta en tiedä, mutta siskosi ovat toista mieltä: We found no evidence of the stereotype of a white male preference for East Asian women. However, we also found that East Asian women did not discriminate against white men only against black and Hispanic men.

As a result, the white man-Asian woman pairing was the most common form of interracial dating—but because of the women's neutrality, not the men's pronounced preference. Men don't seem to discriminate based on race when it comes to dating. A woman's race had no effect on the men's choices.

Meillä kyllä ihan omanikäiset poikaystävät tai sinkku naiset etsivät oma ikäisiä miehiä, jep! Kaakois-aasialaisten puolesta en lähde komentoiman, koska ei oo sieltäpäin oleviä frendeja. No sanotanpa näin, vain komeat ja nuoret miehet kelpaa; nuotena tarkoitan ihan oma ikäluoka edustavat miehet.

No niin, eli ei kelvannutkaan sit hispaanot ykkösinä? Tunnen jumalattoman paljon aasialaisia, ja tiedän et jos 1 tuhannesta menee naimisiin mustan tai latinon kans ja loputt menee naimisiin valkoisen kans, niin siinä on se puhdas fakta. Kunhan olet feikki, mikään aasialainen nainen ole. Jos ei saa sitä minkä itse tahtoo, seuraavaksi valitaan rahan perusteella. Ykkos sialla aina ollut ja tulee oleman aasialainen mies! Komeat latinot ovat vahva kakkosia he ovat kauneita ja sillä sipulu, ei oo muu selitystä 3.

Otaan osaa jos rahaa merkitse sinulle enemmän kuin rakkaus. Vielä enemmän säälin sen henkilön kenet hyväksikäytät. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Se ei taida patea japanilaisiin miehiin, vai? Selkeä enemisto aasialaisesta naisesta valitse aasialaisen miehen, itse asiassa olen poikeus siinä mielessa, koska harkitsen myös muunlaisia miehiä: Mikään nainen ei tollaisia älyttömyyksiä lauo. Suomalaiset kuvittelivat olevansa jotain koska ovat suomalaisia. Sitten pahastuvat siitä kun joku seurustelee jonkun toisenlaisen kanssa.

Itsellä ei ollut ketää vastaan mitään ennen kuin alaoin kiinnostua aasialaisista naisista. Kun kerron pitäväni kauniina yms. Tulin todella katkeraksi ja aloin vihata toden teolla suomalaisia. Eräs sveitsiläinen sanoi kerran ettei ole tavannut ketään joka vihaisi niin paljon kotimaataan kuin minä. Sitä seurasi avoimen rasistinen käytös esim blondeja kohtaan ja näin kasvoilta että todella olivat loukkaantuneita. Mukana tosin vaikuttivat monet henget joita kaikenmaailman temppeleistä ja kirkoista, myös suomessa sain.

Nyt olen tehnyt rauhaa kaukkien ihmisten kanssa ja antanut anteeksi monelle ihmiselle. Mutta edelleen välit ovat poikki erääseen sukulaiseen suomalaisen lapsen takia koska minulla oli rasistinen mielipide suomalisista lapsista.

Itse en enää halua olla ilkeä kellekkään ja olen onnellinen että tutustuin erääseen blondiin työpaikalla ja huonmasin että hän saman henkinen ihminen kuin minä enkä halua todellakaan pahaa hänelle.

En edelelleenkään suomalaista naista kaipaa puolisoksi, mutta haluan kirjoittaa tämän jotta rasistiset ihmiset tajuaisvat kuinka he oikeasti tekevät yhteiskuntaa rasistisemmiksi. Veikkaan etteivät ne blondit edes tajunneet että viha oli rasistista. Jos oikeasti haluatte turvallisen yhteiskunnan jossa teitä ei syrjitä lopettakaa, sillä uskon että suomalasiten vihaaminen on syvenemässä todella nopeasti.

Silloin teillä ei ole tiettyjen ihmisten silmissä mitäänarvoa. He ovat teidän seurassanne ilosia ja mukavia, mutta sisällä vihaavat ja halveksuvat teitä. Miten aasialainen nainen suhtautuu mustaan mieheen? Onko miten hyvät mahdollisuudet? Ihan hyvin, afrikkalaiset ovat ihan mukavia ihmisiä.

Kylläpäs on aasialaista kovasti tällä palstalla, ja upealla kielitaidolla. Itse oon Filippiineiltä ja valkoiset pojat on komeimpia: Ei tosiaan mikään meksikolainen, yöök: Ako si kwapo Olet lähes ainut fiksu nainen täällä.

Unique human being Sitten on niitä, jotka eivät ajattele stereotyyppisesti, vaan rakastuvat johonkin ihanaan mieheen. Riippuu siitä, kuka hakee, millaista puolisoa hakee ja mistä hakee. Toisaalta täällä on myös yhteisöjä, niin kuin esim. Mitä yritin ekassa viestissäni sanoa: Toisin sanoen, nainen ei ole suomalaisen miehen perään suomalaisuuden tai valkoihoisuuden takia vaan miehen itsensä takia. Moni tuntemani aasialainen neitokainen tunnen lähinnä vietnamilaisia ja kiinalaisia, sekä Suomessa syntyneitä että vast'ikään muuttaneita on lopen kyllästynyt sopimattomiin ehdotuksiin ja aasialaisiin liitettyihin stereotypioihin.

Ei se ollut mullekaan ennen kuin mieheni tapasin: Olen tästä seikasta hyvin tietoinen, mutten valinnutkaan puolisoa ihonvärin tai alkuperän perusteella. Pidä pintasi, jos olet ihanan ihmisen elämääsi löytänyt! Kovin tutuilta, valitettavasti, kuulostavat kertomasi kokemukset. Haasteita riittää usein ihan lähipiirinkin kanssa, eikä siinä enää täysin ulkopuolisten kommentteja tarvittaisi.

Mutta torvia nyt vain on joka lähtöön. Kannattaa valita ystävänsä ja seuransa niin, että viihtyy. Suomalaisuudella ei oo sen kummempa arvoa meidän silmissa, se pidä paikanssa. Emme dumppaa miehen sen kansalaisuuden perustella jos muuten mielytä silmää. Yleenssä puolisoa valitan ihastumisen perustella. Enkä usko olevani poikeus siinä mielessä. Minulla tyypilinen japanilaisen naisen habitus ei voi erehdy mikä muu malaiseksi vahingossakin vaalea iho jne.

Mulla frendeja myös Kazakhstanista. En koska kuulut heidän suusta vastavia valituksia. Mutta, heidän kohdalla asia muutenkin selvä, he ovat aasialaiselle epätyypilisin pitkiä naisia ja myös omaa todella vaalean ihon. Poikeuksena voi olla kaakos-aasialaisia? Muuta en tiedä asiasta sen kummempa. Voihan olla niinkin, et suomalaiset matkusta Thaimasen ja sitä kautta yleistävät asian? Varsinkin jos ovat "White trash" porukka? En tiedä, mut kaakkois aasian naiset on kauniita, varsinkin filipinat, niihin on hulluna sinunkin maamiehesi, moni mennyt naimisiin.

Olihan siellä taas palkintopallilla pinay beauty. Päättele siitä jotain itsekin ettei kaikkea tarvitse rautalangasta vääntää. Ei kuitenkaan tarvitse vastaantulijoilta alkaa vongata. Been around- boi Mitä sä vietnamilaisia ja filippiiniläisiä tohon listaan sotket? Thaimaalaiset jos on huoria, ei sen pitäisi leimata noita mainitsemaasi kahta asiallista kansakuntaa.

Vai ootko ikinä kuullut muista kuin thaihieromoista?? Vietnamilaiset ja filippiiniläiset lähtis ennemmin takaisin kuin rupeis kenenkään valkoisen huoraks. Itseäkin kiinnostaa hakea nainen aasiasta ja juuri Filippiineiltä. Puhuvat usein hyvää ja sujuvaa englantia ja ovat kyllä kauniita. Varmasti joutuvat täällä takapajulassa rasismin uhriksi, vaikka onhan sitä jokaisessa maassa, täällä vaan enemmän.

Ja onhan nätti, tumma nainen aina uhkana suomen mäkkärimahoille, joten saa varmaan sitäkin kautta kuittia aika tavalla. En nyt siis tarkoita et kaikki suomimuijat on sellaisia, mutta onhan niitä. Ei tosiaan mikään läpihuutojuttu tuoda sitä naista sieltä kotisuomeen ja olen migrin sivuja katsellut sekä forumeita kahlannut. Toki toi et menee heti naimisiin hiukan arvelluttaa. Mut viisumin saaminen suomeen aika hankalaa.

Eiköhän tänne puolityhjään suomeen vielä muutama aasialainen nainen mahdu. Ja luulis sopu sijaa antavan. Pitää olla rahamies, jos meinaat elättää vaimosi Suomessa. Välttämättä täältä ei töitä löydy. Sitten myös filippiiniläiset morsiot odottavat, että jatkuvasti avustat heidän sukuaan eli lähetät rahaa F: On niillä siellä Aasiassa vaimo-osaamista ihan eri tavalla kuin suomalaisilla naisilla.

Kielitaito on ainakin aluksi ongelma mutta kyllä suomen kielen oppii jos on haluja. Koulutusta kannattaa vähän katsoa ellei sitten ole vaimosta ajatellut kotirouvaa. Hoitsut työllistyy hyvin ja kaupallisen koulutuksen hankkineilla on yleensä kova hinku aloittaa oma yritystoiminta. Lontoosta löysin oman japanittareni. Valmiiksi "länkkärisöitynyt", joten liekki leimahti ja yhteiselo on sujunut jo yli vuosikymmenen.

Pate La Vesca Uskoisin teidän asuneen Suomessa vähintään 5-vuotta. Itselläni on aasialainen vaimo, olen enemmän kuin tyytyväinen. Jokaisesta maasta voi löytää ihania ihmisiä ja myös niitä joihin ei kannata tutustua. Oma vaimoni ei eroa suomalaisesta muuten kuin perhekeskeisyyden ja omien elämäntulkintojen kautta.

Hän on Budhisti ja minä kristitty. Ei ongelmia, kyse on kahden ihmisen välisestä suhteesta Niin vai olisiko sittenkin feikki, googlas vähän. Jos joku haluaa tietää mitä tahansa Aasiasta tai aasialaisista ihmissuhteista, miten naisen voi tuoda Suomeen jne.

Niin mitä tuo kertoo? Ei mitään hyvä ihme, on olemassa muitakin älykkyyttä mittaavia muotoja, sosiaalinen älykkyys esimerkiksi. Jos olet sosiaalisesti heikko, ei huippu älykkyydestä ole hyötyä, tästä on ihan tutkimuksiakin.

Toisekseen noi eri kansojen älykkyysvertailut joita on tehty, on jo moneen kertaan tiedemaailmassa kyseenalaistettu. Ja provohan sä olet. Japanilaisten ÄO voi hyvinkin olla korkeammalla tasolla mitä suomalaisten. Älykkyydellä on vain monta eri lajimuotoa kuten vastauksestasi voin havaita. Japanilaisessa yhteiskunnassa tuota älykkyyseroa ei oikein voi havaita.

Keskimääräinen älykkyys ei taida heijastaa useinkaan yhteiskunnallisen aseman tuottamaa vastuuta tai vastuuttomuutta. Japanilaisten älykkyyden huomaa parhaiten kun viettää iltaa japanilaisten kaverien seurassa. Töistä suoraan karaokeen, sakea nuppiin ja Asahia. Hiljaa horjuen kotiin jossa vaimo ottaa kengät pois jalasta ja laittaa sisäkengät kumartaen huijuvalle miehelleen.. Vaimot taitavat olla niitä älykköjä, hiljaa nöyrästi koska se palvelee kokonaisuutta.

Älykkyyttä voi siis havaita monissa eri asioissa. Älykkyyden kansainväliset keskiarvot ovat muuten valheellisia. Älykkyyttä ei mitata vaan arvioidaan. Kuinka moni on mennyt valtion järjestämään älykkyystestiin Suomessa? Ehkä japanissa ihmisten tulee mennä vuosittain älykkyystestiin, parhaiten menestyneille annetaan ihmisarvo..

Japani on noin v suomen edellä. Vanha miehen fantasiamaailma; Ilmeisesti halitset täydellisesti japanin kieltä, sitä kautta löytyy avaimet japanilaisen monitasoisen kultturin??? Siinä mielessä olen sama mieltä kanssasi, että Hobitti tuskin täydellisesti ymmärä Haltioiden maailma; You know, the old culture, and all kind of unnecessary complexity;. Yksi japanilainen nainen sanoi minulle, että naisen asema Japanissa on 50 vuotta länsimaita jäljessä.

Japanin menestys on ollut häviäminen 2 maailmansodassa, marshal apu sitä myöten ja jne Toisekseen Japanin talous on ollut koko - luvun laskussa, Kiinan talouskasvu ajaa Japania ahtaamalle. Kaakkois Aasian maat hyötyy Kiinan kasvusta ja Japani häviää siinä, myöhemmin on monta Japanin tasoista talousmaata Aasiassa.

Asialla ei ole mitään tekemistä älykkyyden kanssa päinvastoin, sijainti, eristäytyminen oikeaan aikaan, sota ja sitä myöten teollisuuden uudelleen rakennus sama Suomessa , Yhdysvaltain taloudellinen apu armeijan muodossa, toisen maailmansodan jälkeen Japanilla ei ollut armeijaa, joten kuluja puolustukseen ei mennyt penniäkään, kun Yhdysvallat hoiti sen.

Myöskin Japania kohtaan oltiin Yhdysvaltain suunnalta suopeita talousasioissa. En hallitse täydellisesti enkä edes välttävästi japanin kieltä. Parhaiten japaninkieli menee sakehumalassa kun joku kaunistus laulaa melankoolisia japanilaisia rakkauslauluja joissa rakkauden tuomalta tuskaltakaan ei nähtävästi voi välttyä.

Parhaiten kulttuuriin voi tutustua jos asuu maassa parivuotta tapaillen normaaleja ihmisiä. Kuten sanoit Haltiat eivät voi ymmärtää Hobbitien maailmaa.. Ehkä hyvä niin, molemmat saavat kehuskella turhia omasta kulttuuristaan "kiiltokuva" päässä.