kiimaista pillua seksi fi

Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on.

Kostun normaalisti, välillä reilustikin lätinään asti , mutta liukkaria käytetään silti. Miehen mukaan se on lähes välttämätöntä, koska muuten hänen penis puristuu liikaa ja kitka menee epämiellyttävän puolelle, kosteudesta huolimatta: Olisi siis kiva kuulla varsinkin miesten mielipiteitä siitä, miksi tykkäätte liukkarista, miksi haluatte käyttää sitä, vaikka nainen olisi liukas jo itsekin?

Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa. Miten lähestyisin hantä tai ilmaisisin hänelle haluaako hän mua. Tisut jo hyväilty puristeltu eräässä illanvietossa.

Vaimoni on 66v, minä 60v, vaimon pikkusisko 57v. Olin humalassa ja en ymmärtänyt mistään mitään ;-. Kaikki kävi todella nopeasti, nyt kaduttaa ;-. En kestä tätä häpeää, kun se oli isäni kaveri ;-. Kertokaa- please, mitä te tekisitte? Onneksi voi olla kesän eri paikkakunnalla. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Olen vaimo joka saa miehensä luvalla ja kanssaan harrastaa seksiä muidenkin miesten kanssa ja olen otettu kun miehet ovat kiimassa rakastellessaan kanssani Olen ollut rakastajatar jo yli 20vuotta samalle miehelle säännöllisesti kuukausittain ja muutama vähemmän vakituinen seksisuhde avioliittomme on hyvä eikä ole puutetta seksistäkään mutta olen tottunut useampaan mieheen joten olisi ikävää menettää saavutettuja etuja eli kimppaseksin Mitä mieltä naiset ovat järjestelystämme?

Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on. Vaimon pikkusisko Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Tosin en ole nainen, mutta rohkenen esittää sinulle lämpimät onnitteluni. Olet löytänyt hyvän ja rakastavan miehen, joka haluaa tuottaa sinulle nautintoa myös muiden miesten kanssa. Voin vain kuvitella, miten miehesi iloitsee, kun näkee, miten nautit toisen miehen työntäessä kyrpäänsä suloiseen ja kiihottuneeseen vittuusi. Lopuksi voit työntää löylykauhaa hiivaiseen perseeseen horo. Siitä vaan ala lykkäämään sitä kauhaa omaan räkänokan perseeseen sinne sekuuluu.

Olen myös pitkässä avioliitossa oleva nainen erikoisedun saanut mieheni halusi kimppakivaa kokeiltavan ja minun naivan muitakin miehiä ja yksi mies on ollut koko ajan mukana jo 17 vuotta suurimmaksi osaksi miehet naivat kaksistaan mutta on joskus muitakin mukana ja täytyy myöntää että kiihottaa kyllä kun useampi mies on naimassa ja miehen suostumuksella mies tuo välillä miehiä meille ja kysyy minulta haluanko kimppapanon ja jos on asiallisen oloinen niin mikä ettei Jos on vieras niin täytyy käyttää kondomia tutut naivat ilman.

On luonnollistakin luonnollisempaa, että naisen tarvitsee tuntea useamman miehen kyrpää vitussansa. Esteenä on vain miehen mustasukkaisuus. Jos voi miehen katsellessa antaa myös toisen miehen nautiskella, seksi hipoo täydellisyyttä.

Mustasukkaisuus on vihonviimeistä myrkkyä joka ääritapauksissa pilaa hyvät ihmissuhteet. Ensimmäisessä avioliitossamme harrastimme parinvaihtoa, oli todella kiihoittavaa olla parisängyssä sikinsokin neljästään. Liittomme purkautuminen ei johtunut mustasukkaisuudesta.

Jouduin jättämään muinaisen tyttöystäväni, joka oli sairaalloisen mustasukkainen. Tapaamisemme meni sellaiseksi, että hän tenttasi ja tenttasi minua, vaikken ollut tehnyt mitään mustasukkaisuutta aiheuttavaa. Mitä enemmän vastasin, sitä enemmän hän tenttasi. Hän sanoi, että "selvitetään nyt tämä asia, ja sitten asia on selvä". Hädissäni lopetin vastaamisen, koska hän vain yltyi. Siitä hän sai uuden aiheen myllyynsä. Ei ollut mitään muuta mahdollisuutta, kuin lopettaa, vaikka olen tuntenut vielä monia vuosia rakkautta häntä kohtaan.

Sairasta mustasukkaisuutta ei voi hoitaa. Sitä poteva kärsii itsekin helvetillistä tuskaa, mutta levittää helvettiä vielä ympärilleenkin. Itse asiassa vähäkin mustasukkaisuus on haitallista. Kiimassa beibi on yksin kotona ja kiimassa. Tiukka brunette ratsastaa kyrvän päällä. Brunette lutka ratsastaa sängyssä. Superseksikäs brunette ratsastaa kiimaisesti. Kiimassa blondi ratsastaa munan päällä.

Kiimassa vaimo ratsastaa munan päällä. Kiimassa vaimo ratsastaa kuin hullu. Mia Malkova nuolee karvaista pillua. Brunette MILF ratsastaa neekerin munan päällä. Pienitissinen kiimapillu ratsastaa sängyssä.

Kaunis tyttö ratsastaa hotellissa. Brunette, tiukka huora ratsastaa luonossa. Aina kiimassa Dani Daniels ratsastaa munan päällä. Tiukka beibi imuttaa ja ratsastaa. Aistillinen ja kaunis vaimo ratsastaa.

Olet löytänyt hyvän ja rakastavan miehen, joka haluaa tuottaa sinulle nautintoa myös muiden miesten kanssa. Voin vain kuvitella, miten miehesi iloitsee, kun näkee, miten nautit toisen miehen työntäessä kyrpäänsä suloiseen ja kiihottuneeseen vittuusi.

Lopuksi voit työntää löylykauhaa hiivaiseen perseeseen horo. Siitä vaan ala lykkäämään sitä kauhaa omaan räkänokan perseeseen sinne sekuuluu. Olen myös pitkässä avioliitossa oleva nainen erikoisedun saanut mieheni halusi kimppakivaa kokeiltavan ja minun naivan muitakin miehiä ja yksi mies on ollut koko ajan mukana jo 17 vuotta suurimmaksi osaksi miehet naivat kaksistaan mutta on joskus muitakin mukana ja täytyy myöntää että kiihottaa kyllä kun useampi mies on naimassa ja miehen suostumuksella mies tuo välillä miehiä meille ja kysyy minulta haluanko kimppapanon ja jos on asiallisen oloinen niin mikä ettei Jos on vieras niin täytyy käyttää kondomia tutut naivat ilman.

On luonnollistakin luonnollisempaa, että naisen tarvitsee tuntea useamman miehen kyrpää vitussansa. Esteenä on vain miehen mustasukkaisuus. Jos voi miehen katsellessa antaa myös toisen miehen nautiskella, seksi hipoo täydellisyyttä. Mustasukkaisuus on vihonviimeistä myrkkyä joka ääritapauksissa pilaa hyvät ihmissuhteet.

Ensimmäisessä avioliitossamme harrastimme parinvaihtoa, oli todella kiihoittavaa olla parisängyssä sikinsokin neljästään. Liittomme purkautuminen ei johtunut mustasukkaisuudesta.

Jouduin jättämään muinaisen tyttöystäväni, joka oli sairaalloisen mustasukkainen. Tapaamisemme meni sellaiseksi, että hän tenttasi ja tenttasi minua, vaikken ollut tehnyt mitään mustasukkaisuutta aiheuttavaa. Mitä enemmän vastasin, sitä enemmän hän tenttasi. Hän sanoi, että "selvitetään nyt tämä asia, ja sitten asia on selvä". Hädissäni lopetin vastaamisen, koska hän vain yltyi.

Siitä hän sai uuden aiheen myllyynsä. Ei ollut mitään muuta mahdollisuutta, kuin lopettaa, vaikka olen tuntenut vielä monia vuosia rakkautta häntä kohtaan. Sairasta mustasukkaisuutta ei voi hoitaa. Sitä poteva kärsii itsekin helvetillistä tuskaa, mutta levittää helvettiä vielä ympärilleenkin.

Itse asiassa vähäkin mustasukkaisuus on haitallista. Onneksi olen naimisissa, jota mustasukkaisuus ei kalva. Tuttua kertomaa, erosin vastikään "vainoharhaisesta": En pystynyt ennen kuvittelemaan miten kiihoittavaa on olla kahden miehen rakasteltavana nautin täysin kun mieheni haluaa muita miehiä minulle.

Ukkos on onneton luuseri ja sinä jakorasia huora hyi helvetti. Meillä käy ystävät niin naisia kuin miehiä rakastelemaan kimpassa. Kyllä kiimainen nainen on hienoa tavata menee rattoisasti aika kimppa seksiä harrastaen. Se on vain niin että aikuiset harrastavat seksiä kaksin tai sitten ryhmissä joissa voi olla miehiä ja naisia jotka naivat keskenään.

Onkos lurahtanu paskat housuun kun pitää itkeä koko ajan. Olen myös avoissa oleva kimppaseksiin ihastunut aviovaimo olen rakastellut jo yli 15 vuotta yhden ystävän kanssa mieheni on mukana ja joskus myös 1 tai kaksi muutakin miestä ja joskus yksi tai kaksi naista mukana kun on ollut enempi miehiä.

Marianne tässä, mä saan kanssa harrastaa seksiä muiden miesten kanssa ja siis ihan mieheni tieten ja luvalla. Ja tuo parikymmentä vuotta abaut sitä olen touhunnut. Partnereita mulla toki on ollut paljon, vuodessa, siis noin. Minun vaimolla on myös lupa harrastaa seksiä muidenkin kanssa, minun pointti on että kiihotun siitä kun vaimoni valmistautuu tapaamiseensa rakastajansa kanssa kuulen kuinka he puhelimessa avoimesti sopivat miten tavataan ja kun vaimo pukeutuu sexsysti.

Sen kaiken kruunaa kun hän tulee kotiin viellä syli lämpöisenä,märkänä posket punaisena ja rakastelemme vaimon kertoessa miten he nauttivat toisistaan. Minkälainen kaava teillä on Marianne. Minä olen aviossa oleva nainen ja mieheni toi meille työkaverinsa saunomaan perjantaina ja kun he menivät saunaan niin mieheni sanoi minulle että tule mukaan hetken aikaa mietittyä ajatus oli kiihottava ja kun menin saunaan paikkani oli miesten keskellä ja mieheni alkoi suutelemaan tissejäni ja vieras levitti jalkani ja alkoi nuolla pilluani enkä kestänyt pitkään kun olin kääntänyt pyllyni vierasta päin ottaen mieheltäni suihin ja vieras pani takaapäin ja samaa jatkoimme koko viikonlopun maanantai aamuun asti miehet panivat vähän väliä välillä käytiin pesulla ja viinillä ja haukattiin jotain Vieläkin on toipumista kaikesta naimisesta mutta olen väsynyt mutta onnellinen vaimo.

Vaimoni kanssa olemme alkaneet seksisuhteeseen ystävien kanssa ja harrastamme ryhmäseksiä melkein joka viikonloppu joskus jopa useampi mies kerralla ja joskus jopa viikollakin Tätä on jatkunut jo yli 10 vuotta ja jatkamme koska tykkäämme molemmat kimppajutuista. Tavallaan ymmärrän mitä haluat seksi elämältäsi tai elämältä yleensä, alkuperäinen. Mutta lähtökohtaisesti tekisin tämän vain jos omassa suhteessa joku mättäisi.

Harrastamme kimppakivaa koska -Oma seksi elämä on aktiivista naimme päivittäin ainakin kerran -Rakastan ja kunnioitan vaimoani -Vaimoni on erinomainen rakastelija haluan antaa kavereidenkin nauttia -Haluan kimppakivaa enkä halua pettää vaimoani joten on luonnollista että kimpan nainen on oma vaimo -On hienoa katsoa ja osallistua kun omaa vaimoa naidaa.

Brunette lutka ratsastaa sängyssä. Superseksikäs brunette ratsastaa kiimaisesti. Kiimassa blondi ratsastaa munan päällä. Kiimassa vaimo ratsastaa munan päällä. Kiimassa vaimo ratsastaa kuin hullu.

Mia Malkova nuolee karvaista pillua. Brunette MILF ratsastaa neekerin munan päällä. Pienitissinen kiimapillu ratsastaa sängyssä. Kaunis tyttö ratsastaa hotellissa. Brunette, tiukka huora ratsastaa luonossa. Aina kiimassa Dani Daniels ratsastaa munan päällä. Tiukka beibi imuttaa ja ratsastaa. Aistillinen ja kaunis vaimo ratsastaa. Amatööri paksuperse ratsastaa sohvalla. Amatööri vaimo ratsastaa kotona.

: Kiimaista pillua seksi fi

LIVE PUHELINSEKSI SUIHINOTTOA Tracer porno sinkkuja netissä
Kiimaista pillua seksi fi Eikös tämä ole sama tyyppi joka jatkuvasti kirjoittelee tänne näitä aivan samanlaisia viestejä. Kaikki kävi todella nopeasti, nyt kaduttaa. Vaimoni kanssa olemme alkaneet seksisuhteeseen ystävien kanssa ja harrastamme ryhmäseksiä melkein joka viikonloppu joskus jopa useampi mies kerralla ja joskus jopa viikollakin Tätä on jatkunut jo yli 10 vuotta ja jatkamme koska tykkäämme molemmat kimppajutuista. Mutta lähtökohtaisesti tekisin tämän vain jos omassa suhteessa joku mättäisi. Mikä kumma noihin YH-naisiin oikein iskee sen jälkeen kun se pillua vonkaava ukko on vierestä ensin lempattu? Ja tuo parikymmentä vuotta abaut sitä olen touhunnut. En kestä tätä häpeää, kun se oli isäni kaveri .
Kiimaista pillua seksi fi Mikä kumma noihin sinkkumiehiin oikein iskee sen jälkeen kun se kullia vonkaava ämmä on vierestä ensin lempattu? Jos joku asia suhteessa mättää ei kannata harrastaa kimppa juttuja koska silloin kimpasta voi tulla kiista kapula Kimppa juttu on vähän niin kuin palkinto kun kaikki on hyvin parisuhteessa seksiä on riittävästi ja laatu on hyvä Escort paris house of s nauttii kimpasta ja puolison nauttimisesta ja nautinnosta. Pienitissinen kiimapillu ratsastaa sängyssä. Itse olen sinkkumies ja en tarvitse kenenkään lupaa naimiseen. Elämä parin kanssa ei vain enää tunnu niin hohdokkaalta kuin 5 tai 10 vuotta kiimaista pillua seksi fi. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

HIERONTA ESCORTS IN IMATRA

Kiimaista pillua seksi fi

High class escort kova kalu