Asento sopii hyvin esim. Se sopii myös niille, jotka haluavat välttää penetraatiossa syviä työntöjä. Tämä asento on hyvä myös raajojen nivelvaivoista kärsiville. Kylkiasennot sopivat hyvin lisäksi anaaliseksin harjoitteluun. Esimerkiksi toinen voi istua tuolin reunalla jalat levällään toisen ollessa polviseisonnassa hänen jalkovälissään.

Naisella tämä asento mahdollistaa myös häpykielen hieromisen samaan aikaan. Asento sopii myös raskaana oleville ja niille, joiden kokoero on suuri. Penetraatio voi tapahtua edestä tai takaa. Jos toinen seisoo haara-asennossa ja tukeutuu käsillä johonkin, niin toinen työntyä sisään takaa päin tai etupuolelta. Notkea kumppani voi myös nostaa toisen jalkansa ylös ja seistä yhden jalan varassa. Tämä asento voi mahdollistaa syvänkin työnnön kasvokkain asennossa. Kauneus ja terveys Voi Hyvin Terve.

Yhdyntäasennot Seksiasennoissa vain mielikuvitus on rajana. Tässä lista yleisimmistä seksiasennoista. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle "Kirjoita viestisi tähän". Cosmopolitan on Suomen suurin nuorten naisten lehti. Cosmo puhuu avoimesti kaikista nuorten naisten elämään liittyvistä aiheista: Etusivu Foorumi Yleinen keskustelu.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Edellinen 1 … Go to page.

First Edellinen 17 of 18 Go to page. Vierailija Vieraileva tähti Meilläpäin yleensä hommat aloitellaan niin että minä päällä ja siitä sitten vaihdetaan lähetyssaarnaajaan ja vielä ehkä kikkaillaan jotain muutakin: Doggystyleä ollaan kokeiltu, mutta ei tunnu mulla oikein missään.. Tosin nyt ei olla piiiiiitkään aikaan kokeiltu sitäkään, ehkäpä voisin ehdottaa sitäkin.. Lusikka on paras aamulla! Tulee semmonen tosi läheinen olo ja niin. Kertokaas mulle tai kun en oo ikinä tykännyt olla sillain "lusikas" sivuttain ja miehet sitä aina pyytää niin vaivaannun heti hirveesti Me ollaan kokeiltu kaikenlaisia seksi asentoja ja Se kun poikaystävä nuolee tissejä Se on ihanaa..

Tämä asento on keksitty itse mies menee makaamaan sängylle sitten nainen tulee päälle ja laittaa kädet miehen alle ja alkaa rtyöntää mieestä käsillään! Kannattaa kokeilla ja eilen illalla viimeksi tuli seksiä harrastettua! Vierailija Vieraileva tähti 1.

Mun mielestä kaikista paras on se joka sattuu eniten koska huudan oikeen kovaa niin se tuo tunnetta kivasti. Missionary position with wrapped legs Vieraileva tähti Olen aika yllättynyt tosta jalat miehen olkapäällä-asennon saamasta suuresta suosiosta.

. huhtikuu onko normaali asento pitää miehen kullia suussa kun ajaa autoa. 4. marraskuu Nämä asennot ja vinkit tekevät syvästä yhdynnästä nautinnollisen penis osuu helposti kohdunsuuhun, mikä voi aiheuttaa vihlovaa kipua. Kaipaako seksielämänne piristysruisketta? Näppärä 15 erilaisen seksiasennon lista, joka tuo mukavaa vaihtelua seksielämään. Klikkaa ja lue lisää!.

Seksi chat as fuck

3. joulukuu (Yhdyntä)asennot tarkoittavat asentoja, joihin seksiä harrastavat ihmiset on mahdollista myös suudella ja olla tiiviissä vartalokosketuksessa. huhtikuu Miehelläni on 5cm paksu kalu (päältä mitattuna), minulla on vaikeuksia saada se mahtumaan suuhuni kunnolla Onko muilla saman kaltaisia. syyskuu Tämän vuoksi kannattaa kokeilla: Tässä asennossa penis hieroo klitorista joten hän voi hyväillä rintojasi ja klitoristasi sekä suudella niskaasi.

Knulla lösfitta etsitään seuraa